Utvider cargotilbudet

Fjord Line har fått tilgang til CLdNs europeiske nettverk for transport av gods og cargo.

MS Stavangerfjord» og MS Bergensfjord (bildet) drives med flytende naturgass og trafikkerer linjene mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals, og Hirtshals – Langesund.
MS Stavangerfjord» og MS Bergensfjord (bildet) drives med flytende naturgass og trafikkerer linjene mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals, og Hirtshals – Langesund. Foto: Per Øien/Allegro Film
Sist oppdatert
Samarbeidet med CLdN gjør at cargoenheten i Fjord Line heretter kan tilby en tids- og kostnadseffektiv transportløsning til og fra Zeebrugge i Belgia. Illustrasjon
Samarbeidet med CLdN gjør at cargoenheten i Fjord Line heretter kan tilby en tids- og kostnadseffektiv transportløsning til og fra Zeebrugge i Belgia. Illustrasjon Foto: Fjord Line

Fergerederiet Fjord Line og sjøfraktselskapet CLdN ro-ro SA har etablert et kommersielt partnerskap som gir Fjord Line tilgang til CLdNs europeiske nettverk for transport av gods og cargo.

CLdN vil nå ukentlig benytte Hirtshals i Danmark som anløpshavn på sin fraktrute mellom Zeebrugge og Göteborg. Det åpner nye muligheter for Fjord Lines gods- og cargotransport på linjene Bergen-Stavanger-Hirtshals og Langesund-Hirtshals.

 

Spennende perspektiver

Samarbeidet med CLdN gjør at cargoenheten i Fjord Line heretter kan tilby en tids- og kostnadseffektiv transportløsning til og fra Zeebrugge i Belgia, der det er hyppige sjøveisforbindelser videre til London (Purfleet) og Killingholme i Storbritannia.

På tilsvarende vis kan Fjord Line tilby transport av gods og cargo mellom Gøteborg, Bergen og Stavanger, samt Langesund i Telemark.

– Vårt samarbeid med CLdN åpner spennende perspektiver for utvidet sjøtransport av gods og cargo mellom Norge og sentrale europeiske havner. Vi ser frem til å utvikle disse nye transportløsningene og tilby våre eksisterende og fremtidige kunder nye og spennende muligheter, sier cargosjef Rune Hetland i Fjord Line.

Denne saken ble første gang publisert 18/02 2016, og sist oppdatert 06/04 2017