Visma styrker satsingen på BI

Visma kjøper bWise AS, Norges ledende kompetansesenter innenfor Business Intelligence, datavarehus og virksomhetsstyring.

Oppkjøpet av bWise styrker satsingen på Business Intelligence i Visma Consulting.
Oppkjøpet av bWise styrker satsingen på Business Intelligence i Visma Consulting. Foto: Colourbox
Sist oppdatert
Vidar Evensen opplyser at behovet for automatisering og selvbetjening innen analyse og rapportering er økende.
Vidar Evensen opplyser at behovet for automatisering og selvbetjening innen analyse og rapportering er økende. Foto: Visma
– Vi er svært fornøyd med at vi kan fortsette å utvikle vår virksomhet med en sterk aktør som Visma i ryggen, fastslår Torstein Thorsen.
– Vi er svært fornøyd med at vi kan fortsette å utvikle vår virksomhet med en sterk aktør som Visma i ryggen, fastslår Torstein Thorsen. Foto: bWise

Oppkjøpet styrker satsingen på Business Intelligence i Visma Consulting, som med dette blir en av de ledende leverandørene av skreddersydde Business Intelligence-løsninger i det norske markedet.

– I et samfunn hvor datamengde og kompleksitet vokser, og kravene til tidsbruk er strenge øker behovet for automatisering og selvbetjening innen analyse og rapportering, sier Vidar Evensen, adm. direktør i Visma Consulting.

 

Betydelig kompetanse

Evensen opplyser at bWise er landets mest erfarne Business Intelligence-spesialist og Norges eneste Qlik Elitepartner. Med over 350 gjennomførte prosjekter tilfører bWise en betydelig kompetanse og erfaring innenfor et forretningsområde som er strategisk viktig for Visma Consulting.

– Kompetansemessig utfyller vi hverandre veldig godt, og med det tjenestespekteret vi kan tilby sammen ser vi spennende muligheter både innenfor Vismas kundebase og ut mot potensielt nye kunder, fortsetter Evensen.

– Vi er svært fornøyd med at vi kan fortsette å utvikle vår virksomhet med en sterk aktør som Visma i ryggen, fastslår Torstein Thorsen, daglig leder i bWise. – Det er viktig både for vår egen utvikling og for kundene våre å inngå i et konsern med muskler. Vårt tilbud komplementerer porteføljen til Visma veldig bra, både når det gjelder produkter, tjenester og kompetanse. Sammen utgjør vi en helhet som jeg er sikker på vil skape verdi for både eksisterende og nye kunder, fortsetter han.

Denne saken ble første gang publisert 29/04 2016, og sist oppdatert 06/04 2017