Gratis seminar i Oslo den 18. mai:

WMS markedet i Skandinavia 2016

HerbertNathan & Co har gjennomført en markedsanalyse over WMS-systemer i Skandinavia. Resultatene presenteres på et gratis, 2-timers seminar i Oslo den 18. mai.

Seminaret vil blant annet presentere de 20 mest utbredte systemene på det skandinaviske WMS-markedet, og belyse deres styrker og svakheter. Illustrasjonsfoto
Seminaret vil blant annet presentere de 20 mest utbredte systemene på det skandinaviske WMS-markedet, og belyse deres styrker og svakheter. Illustrasjonsfoto Foto: Henning Ivarson
Sist oppdatert
– Etter to timer skal du være vesentlig bedre rustet til å vurdere en WMS-løsning, enn når du kom, sier Tom Olberg i HerbertNathan & Co. Arkivfoto
– Etter to timer skal du være vesentlig bedre rustet til å vurdere en WMS-løsning, enn når du kom, sier Tom Olberg i HerbertNathan & Co. Arkivfoto Foto: Trond Schieldrop

HerbertNathan & Co er Skandinavias ledende konsulentselskap med spesialisering på forretningssystemer og selskapets kartlegging av WMS-systemer er den første som har blitt gjort i Skandinavia. Rapporten er på 70 sider og gir en oversikt over leverandører, system, funksjonalitet, markedsposisjon og visjoner.

 

God oversikt

Hva er et WMS-system og hva brukes det til? Kan man ikke klare seg med ERP-systemet?

– Seminaret tar utgangspunkt i den omfattende markedsanalysen og retter seg mot de som vurderer å foreta en anskaffelse og implementering av et nytt WMS-system, og som ønsker en bedre innsikt over tilgjengelige system, mulige leverandører og deres kapasiteter opplyser Tom Olberg i HerbertNathan & Co.

Foruten å presentere å presentere de 20 mest utbredte systemene på det skandinaviske WMS-markedet og belyse deres styrker og svakheter, vil seminaret ta for seg hvor og hvordan et WMS-system kan komplettere og effektivisere den interne logistikken, utover det man normalt kan forvente fra ERP systemet.

– Et godt gjennomtenkt integrasjonsgrensesnitt mellom ERP og WMS er en forutsetning. Videre vil vi under seminaret gi innblikk i hvilke forretningsgevinster man kan oppnå ved en investering. Hvordan sikrer vi at et WMS prosjekt blir et lønnsomt prosjekt? Videre får vi et innblikk i hvilke trender innenfor logistikk- og WMS-området som når driver utviklingen. Økt samhandling, automasjon og utbredelsen av cloudbaserte systemer påvirker hvordan vi bør designe vår WMS løsning, sier Olberg.

Han legger til at deltakerne også vil få veiledninger i både hvordan man skal finne ut av hvilket system som passer best til virksomhetens behov og hvorledes man går til verks for å  gjennomføre en vellykket anskaffelse.

 

Praktisk informasjon

Seminaret avholdes den 18. mai i KS Agenda møtesenter i Oslo fra kl. 10:00 til 12:00.

Seminaret er kostnadsfritt.

Påmelding skjer ved å sende en mail til Tom Olberg ([email protected]).

Denne saken ble første gang publisert 06/05 2016, og sist oppdatert 07/04 2017