Zebra med Mobility DNA Suit

Zebra Technologies Corp. har lansert to nye håndholdte Androidenheter i tillegg til en hel serie programvareløsninger.

TC75 ligner en vanlig smarttelefon, men er utformet for å tåle tøffe arbeidsmiljøer.
TC75 ligner en vanlig smarttelefon, men er utformet for å tåle tøffe arbeidsmiljøer.
Sist oppdatert

Den nye TC75 er bygget på Zebras eksisterende TC70 plattform, og den nye Android-enheten hevdes å gi en avansert trådløs databehandlingsløsning med multi-carrier 4G LTE-ytelse for konstant tilgjengelighet, uansett om man jobber med feltarbeid, logistikk og transport eller annet.  TC75 ligner en vanlig smarttelefon, men er utformet for å tåle tøffe arbeidsmiljøer. Den IP67-sertifiserte enheten er støvtett, vanntett og fungerer feilfritt selv etter et ca. 2,5 meters fall ned på et betonggulv. Ifølge produsenten tilbyr TC75 avansert datalagring gjennom en høykvalitets bildeskanner som kan skanne 1D- og 2D-strekkoder uansett tilstand.

TC55 touch computeren skal gi bedrifter et utvalg av operatører og operatørsystemer for maksimal fleksibilitet, og har nå blitt forbedret med Android- operativsystemet KitKat og integrert 2D bildeleser for rask datainnsamling.

 

Mange applikasjoner

Mobility DNA Suit er en omfattende samling av applikasjoner, enkle verktøy for utvikling av applikasjoner og administrasjonsverktøy for Zebras håndholdte enheter. Dette skal gjør det mulig for bedrifter å forkorte sin ROI på sitt trådløse system, samtidig som man minimerer kompleksiteten, risikoen og kapitalkostnadene. De nye løsningene som følger med Mobility DNA Suit inkluderer App Gallery, SimulScan Document Capture, Workforce Connect PTT Pro, Swipe Assist og All-Touch Terminal Emulation (TE).

Eksisterende verktøy som RhoMobile, Mobility Extensions (Mx), Enterprise Browser og EMDK for Android vil også være en del av Mobility DNA Suit. Med dette kan bedrifter utnytte kundeplattformer for smarttelefoner uten at det går på bekostning av sikkerhet og datafunksjonalitet, hevder Zebra.

Denne saken ble første gang publisert 26/06 2015, og sist oppdatert 06/04 2017