23948sdkhjf

Mobil krane 1000 kg, svinger 360 grader

I alt NOK 59 400 ekskl. moms Selges
Utløper
30. desember 2023
Stand
Ny

Den stive armkranmodellen GZ1000 er en del av et bredt spekter av motbalanserte kraner med manuell trekkraft, med en maksimal kapasitet på opptil 1.000 kg og rekkevidde på opptil 2.000 mm. Hydraulisk spak som gir  kontrollert og raskt løft. Dobbel action pumpe eller elektrisk styrt.

 De representerer den mest kostnadseffektive og fleksible løsningen for løfting og transport av last i flere applikasjoner som maskineringssentre og maskinverktøy, levering til samlebånd, monteringsoperasjoner, godshåndtering. Takket være deres minste frontavtrykk på bare 800 mm kan de flyttes i smale baner og mellomrom og er lett manøvrerbare selv ved full belastning uten anstrengelse. Alle komponenter er laget i Italia for å sikre høyeste konstruksjonskvalitet og fravær av feil.

- Det hydrauliske systemet er utstyrt med en låseventil som forhindrer at lasten faller i tilfelle utilsiktet brudd på rørene og en grov ventil som forhindrer overbelastning av kranen.

- Tiller arm er utstyrt med gassfjær og doble hjul Ø 200 mm med kulelager og bremsesystem; 2 faste forhjul Ø 250 mm med kulelager som gjør det enkelt å flytte.

- Rammen er laget av malt stål og er utstyrt med 2 nyttige gaffeltruckstøtter for å løfte og transportere kranen trygt på lange avstander. 360 ° svingkrok type.

- Kontrollnedstigningsknappen gjør det mulig å justere nedstignings hastigheten.

- Armen kan forlenges i 4 posisjoner, og en valgfri armforlengelse er tilgjengelig for å få en maksimal rekkevidde på 2000 mm.

- Den stive armkranmodellen GZ1000 er en kran med manuell løfting og krever ikke tredjeparts sertifisering i henhold til gjeldende lovgivning eller plikt til periodisk kontroll.
Selger
PR Maskin AS

PR Maskin AS
Fosseikeveien 20
4323 Sandnes
Norge

Eirik Røsand
Telefon: +47 51486209

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt selger

Send til en kollega

0.221