23948sdkhjf
Del siden
Selges

Mobil Krane 1000 kg, elektrisk bom

Totalt NOK 112 035 ekskl. moms
Utløper
7. januar 2024
Stand
Ny

Modell GZ1000BSE er den mest populære modellen for vanskelige plasseringer fra bakken til 3D-maskiner, dreiebenker, over omkretsbeskyttelse, smale åpninger, etc. og i alle de applikasjonene der det ikke er plass til å flytte lasten med en gaffeltruck eller annet løfteutstyr i store størrelser

Mobil svingbar motvekts gulvkran modell GZ1000BSE med dobbeltvirkende håndpumpe for raskt og sikkert løft av arbeidsstykke inn i f.eks. maskiner.

Max kapasitet 1.000 kg og rekkevidde på 2000mm

Kan også leveres med elektrisk pumpe.

De representerer den mest kostnadseffektive og fleksible løsningen for løfting og transport av last i flere applikasjoner som maskineringssentre og maskinverktøy, levering til samlebånd, monteringsoperasjoner, godshåndtering. Takket være deres minste frontavtrykk på bare 800 mm kan de flyttes i smale baner og mellomrom og er lett manøvrerbare selv ved full belastning uten anstrengelse. Alle komponenter er laget i Italia for å sikre høyeste konstruksjonskvalitet og fravær av feil.

Det hydrauliske systemet til denne motbalanserte mobile gulvkranen er utstyrt med en låseventil som forhindrer at lasten faller i tilfelle utilsiktet brudd på rørene og en grov ventil som forhindrer overbelastning av kranen.

Tiller arm utstyrt med gassfjær og doble hjul Ø 200 mm med kulelager og bremsesystem; 2 faste forhjul Ø 250 mm med kulelager som gjør det enkelt å flytte.

Rammen er laget av malt stål og er utstyrt ved foten med 2 nyttige gaffeltruckstøtter for å løfte og transportere kranen trygt på lange avstander. 360 ° svingkrok type.

Den motbalanserte mobile gulvkranen GZ1000BSE er utstyrt med en elektrisk styrt svingarm.

Den er utstyrt med en 4-veis fin kontrollspak kontroller for:
Løfte jibbarmen
Senking av svingarmen
Strekker ut svingarmen
Trekke jibbarmen tilbake

Alle bevegelser (arm og forlengelse) er elektrisk styrte, progressive og justerbare av operatøren med ekstrem presisjon.

Kontrollert nedstigningssystem med motoren av.

Flere kraner på vår hjemmeside.

 

PR Maskin AS
Fosseikeveien 20
4323 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO892452172

Kontaktperson

Eirik Røsand
Daglig leder
+47 51486209 info@prmaskin.no

Send til en kollega

0.098