23948sdkhjf
Del siden
Selges

Kvalitets Steinsaks / steinkutter AL33 Easy

Pr. stk. NOK 5 616 ekskl. moms
Utløper
30. juni 2024
Stand
Ny

-Fast blad

-Passer til granitt, belegningsstein, betongstein m.m

-7 års garanti*

-20 % enklere kutting

-Fjærbelastet støttebord med måle- og vinkelindikator

-Enkelt høydejustering via sveiv

AL33 er det gamle pålitelige valget av den profesjonelle veiarbeideren, ALMI har forbedret den pålitelige designet ved å bruke den patenterte Easy Splitting Power-teknologien.

ENKEL Å BETJENE
AL33 EASY er utstyrt med en spindel, noe som gjør det enkelt å justere splittehøyden. Steinen kan enkelt plasseres på de fjærbelastede støtteplatene. Disse støtteplatene er utstyrt med linjal og gradsfordeling, slik at steinen enkelt kan deles i lengden. Steinsaks / steinkutteren er utstyrt med et karbidfirkantblad, disse bladene kan brukes på 4 sider, noe som resulterer i en svært lang levetid.

DELER 20 % LETTERE
AL33 EASY er også utstyrt med den nylig patenterte Easy Splitting Power-teknologien, noe som betyr at AL33 EASY nå deler seg 20% lettere enn forgjengeren. Splitting av steiner har aldri vært enklere.

LEVETID
Steinsaks / steinkuttere fra ALMI produseres ved hjelp av en avansert sveiserobot. Denne roboten sikrer konsistent og høy kvalitet. Alle deler av blokksplitterne er elektrolytisk galvanisert, noe som resulterer i enda lengre levetid.

Trykk her for mer info

PR Maskin AS
Fosseikeveien 20
4323 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO892452172

Kontaktperson

Eirik Røsand
Daglig leder
+47 51486209 info@prmaskin.no

Send til en kollega

0.049