23948sdkhjf
Del siden
Selges

InvisiPac HM50 smeltedispensersystem

Utløper
31. desember 2025
Stand
Ny
Produsent
Graco
Modell
InvisiPac HM50 smeltedispensersystem

InvisiPac HM50 smeltedispensersystem

Sluttemballasje med høyt volum drar betydelig nytte av InvisiPac HM50s imponerende smeltehastighet på 50 pund (22 kilo) per time.
Med et utvalg på to til seks kanaler, oppnår du rask og presis dispensering av klebemiddel for optimal ytelse. Tankfritt™ system sikrer levering av smeltelim nøyaktig når det trengs, og gir pålitelig etui- og kartongforsegling.

Denne inline-smelteren imponerer med en utgangsdispensering på 50 kg (22 lb) per time og oppnår driftstemperatur på kun 10 minutter, noe som gjør den til den raskeste oppstartstiden på markedet for emballeringslinjer.

Med vår proprietære melt-on-demand-teknologi opprettholder du en konstant strøm av lim, samtidig som du reduserer tiden ved høye temperaturer. Dette resulterer i økt oppetid og minimalt med vedlikeholdsrelatert nedetid. Vår først-inn-først-ut (FIFO) limstrøm sikrer at det første smeltede limet er det første som dispenseres, noe som effektivt eliminerer problemet med selvklebende røye og termisk sjokk.

Med vårt integrerte automatiske vakuummatingssystem sparer du lønnskostnader ved at selvklebende pellets trekkes automatisk fra en trommel- eller bulkbeholder. Du slipper eksponering for smeltet smeltelim, noe som øker operatørsikkerheten ved å redusere risikoen for forbrenning.

Mønsterkontrollalternativet gir deg fleksibiliteten til å bytte fra en solid perle til en sydd perle med bare ett trykk på en knapp, og dette bidrar til betydelige tids- og kostnadsbesparelser. Du kan også holde oversikt over systemstatus på et øyeblikk med det valgfrie lystårnet.

Det intuitive brukergrensesnittet gir deg muligheten til å spore selvklebende forbruk og forenkler feilsøking for en mer effektiv produksjonsprosess.

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Kontaktperson

Norsecraft Tec AS
Henvendelser
+47 67 17 75 80 salg@norsecrafttec.no

Send til en kollega

0.062