21 Muligheter til produksjonsforbedringer på EMO

Yamazaki Mazak stiller ut 21 maskiner på EMO 2013 i Hannover med tema: ”make [it] better”. Ravema inviterer norske kunder til standen.

Nye INTEGREX i-100ST gjør Europa-debut på EMO 2013.
Nye INTEGREX i-100ST gjør Europa-debut på EMO 2013.
Publisert Oppdatert

Mazak´s 2.500 m2 store stand finner du i Hall 27, Stand C61. Fra sitt sortiment på over 230 modeller stiller Mazak ut ett bredt utvalg av CNC dreiebenker (med og uten roterende verktøy og C-akse), vertikale og horisontale maskineringssenter, multifunksjonsmaskiner (Integrex) samt laserskjæremaskiner.

Komplett løsning

Kombinasjonen av lasermaskiner og sponfraskillende verktøymaskiner innebærer at Mazak-kunder får tilgang til skjæreteknikk for ulike løsninger i solide, plate- og profilapplikasjoner fra en eneste leverandør. I fokus står også Mazak´s brede program av automasjonssystem samt de siste Mazatrol CNC- og peogramvareproduktene som alle er designet for å tilby kundene en komplett løsning for intelligent produksjon.

Maskinene som vises er produsert i Japan, Storbritania og Singapore og omfatter de siste Integrex og Variaxis-modellene inklusive tre spennende nye store multifunksjonsmaskiner.

Innfører helhetssyn

Det sentrale temaet "make [it] better" løfter frem det faktum at Mazak tilbyr ikke bare verktøymaskiner, men også komplette løsninger som gir forbedringer i produksjonskapasiteten.

Selskapets mål er å vise hvordan man kan forbedre driftstid og effektivitet i produksjonen under hele maskinens totale levetid gjennom å innføre et helhetssyn på produksjonsprosessen.

- Mazak´s nettverk av 13 Teknikksenter i Europa, samt Ravema´s Teknikcenter i Värnamo, gir effektiv lokal support for å hjelpe kundene til å maksimere fordelene i sine maskiner under hele maskinens levetid, fra innkjøp til produksjon, uttaler Harrieth Wigström hos Ravema.

Marcus Burton, Group Managing Director Mazak Europe, kommenterer: - EMO er den fremste messen i Europa for produksjonsteknikk og vi annonserer med glede vår deltakelse. Vi kommer til å bruke EMO som en mulighet til å vise våre siste innovasjoner.

"Temaet "make [it] better" kommer til å være i fokus under EMO, og belyser de mange faktorene som våre kunder behøver for å gjøre forbedringer under hele maskinens levetid - fra kostnads- og energi effektivitet til viktig kundesupport lokalt og vår kompetente reservdel- og spindel service. Vi vil sterkt oppfordre alle produktingeniører som besøker EMO også å besøke Mazaks sine lokale teknikksentre eller forhandler (Ravema) minst to ganger per år for å holde seg oppdatert på den siste utviklingen innen produksjonstenikk samt å utvikle et sterkt lokalt partnerskap som behøves for å ta nytte av innovasjonen som som skjer kontinuerlig.

Mer informasjon finner du på: www.ravema.no eller www.emo-hannover.com

VARIAXIS i-800, ny modell i i-serien.
VARIAXIS i-800, ny modell i i-serien.