AGA først med hybridregulator

Smoothflo, er verdens mest avanserte regulator, i hvert fall i følge produsenten. Den nye ett-trinns regulatoren, gir samme trykkstabilitet som en to-trinns regulator.

Publisert Oppdatert

Det unike designet gjør Smoothflo til den første av sitt slag blant industrigassregulatorer. I motsetning til konvensjonelle industriregulatorer, vil Smoothflo levere stabilt trykk og gasstrøm med minimale avvik over tid. Dette gir betydelige fordeler for gassbrukeren i form av økt effektivitet og forbedret gassøkonomi.

Forbedrer sikkerheten

- AGA har alltid vært i førersetet innen nyvinninger i vår bransje, og vi fornyer oss hele tiden med sikte på å gi våre kunder de tryggeste og mest effektive løsningene for å møte sine gasshåndteringsbehov, sier Øivind Gulbrandsen, Produktsjef i AGA.

Smoothflo er en av de sikreste regulatorene i sin klasse. Den integrerte rørbruddsventilen og den innkapslede regulatoren er utviklet for å sikre gassbrukeren ved en eventuell flaskevelt. Den innebygde sikkerhetsventilen forbedrer sikkerheten ytterligere ettersom den er beskyttet og hindrer smuss og fuktighet fra å komme inn i ventilen.

Forhindrer skade

En annen unik funksjon med Smoothflo er manometrene som er integrert i regulatoren og som forhindrer skade. Den ytre kapslingen på regulatoren er fremstilt av et robust, støtbestandig og brannhemmende nylonbasert materiale, som beskytter regulatorhus og manometre.

Smoothflo regulatorer lanseres i disse dager, og blir levert for følgende gasser: acetylen, Odorox/oksygen og Mison/argon.

For mer informasjon besøk: www.aga.no