AMB – messen i sentrum av verktøymaskinindustrien

I henhold til den tyske foreningen for verktøymaskinprodusenter (VDW), arbeider 47,8 prosent av de ansatte i den tyske verktøymaskinindustrien i regionen delstaten Baden-Württemberg, der AMB arrangeres. Dette er grunnlaget for hvorfor AMB har blitt en ledende internasjonal utstilling for verktøymaskiner og presisjonsverktøy.

Publisert Oppdatert

"Key to markets"

Besøkende fra hele verden kommer til denne utstillingen i Stuttgart, hovedstaden i delstaten Baden-Württemberg fra 16. til 20. september 2014. AMB bruker slagordet "Key to markets" eller "Nøkkelen til markeder" og er svært treffende: denne utstillingen holdes i området med verdens høyeste konsentrasjon av produsenter, de fleste av disse selskapene, inkludert mange markedsledere og innovasjonsledere, vil naturligvis stille ut på deres «hjemmebane».

Over 90.000 besøkende og rundt 1.300 utstillere er ventet å delta på AMB i år. På et bruttoareal på mer enn 105.000 kvadratmeter vil utstillere presentere innovasjon og nyheter innen metallbearbeiding type: skjæreprosesser og presisjonsverktøy, men også CAD, CAM, CAE, programvare, slipemaskiner, håndtering av emner samt målesystemer. AMB 2014 støttes av VDMA og Foreningen for tyske verktøymaskinprodusenter (VDW).

For mer informasjon besøk: www.messe-stuttgart.de/en/amb