Åpner serviceverksted i Haugesund

TOOLS utvider servicetilbudet og etablerer nytt verksted i Haugesund. Verkstedet vil kunne tilby service til hele Sør-Vestlandet.

Publisert Oppdatert

- Vi vil utføre tjenester som slangeservice, trykktesting, kalibrering av moment og sensorer, service og reparasjon av verktøymaskiner, sveisemaskiner og kompressorer, forteller distriktssjef for TOOLS Haugesund, Ståle Torvestad.

Lokal service

Avdelingen vil tilby service både i eget verksted og mobil service ute hos kunder, og består av fem medarbeidere med høy kompetanse. Serviceverksted i Haugesund vil kunne tilby service for hele region vest i TOOLS, det vil si fra Flekkefjord og opp til bergensområdet.

- Vi vet at kundene våre ønsker service lokalt, og Haugesund ligger sentralt på Sør-Vestlandet, nærme både Bergen og Stavanger, sier Torvestad.

Bygger ut tilbudet

TOOLS har nå servicesteder på åtte lokaliseringer rundt om i landet. Avdelingsleder for TOOLS Service i Molde, Paul Olav Lange, forteller at det er etablert serviceavdelinger i Molde, Førde, Finnsnes, Tromsø, Stord, Sandefjord, Jessheim og Haugesund.

- Service er et område med stort potensial og spennende utviklingsmuligheter for ettermarkedet i TOOLS-sortimentet, sier Lange.

Han forteller at målet med TOOLS Service er å skape en effektiv og fremtidsrettet serviceorganisasjon gjennom å bygge kompetanse, tilgjengelighet og kapasitet.

- Ønsket er å bygge ut regionale og distriktsvis verkstedenheter i hensiktsmessig antall og beliggenhet, forteller Lange.

- Den enkelte serviceenhet får definerte oppgaver og tilhørende kompetanse. TOOLS Service skal tilby ute- og inneservice, samt være garantiverksted for egne merkevarer, sier Lange.

For mer informasjon besøk: www.tools.no