Bernd Siegmund med nytt hovedkontor

Det nye hovedkontoret til Bernd Siegmund GmbH i Oberottmarshausen i Tyskland er nylig innviet. Kontor, lager og produksjon er ved annen lokasjon.

Publisert

Flere tusen besøkende kom til Bernd Siegmunds åpningsseremoni i Oberottmarshausen. De besøkende fikk muligheten til å få et personlig inntrykk av det nye hovedkvarteret under åpent hus tidligere i år. De ble ikke bare imponert over det moderne lageret og det moderne kontorlandskapet, men også fra det 600 m² store showrommet. Her er det installert en hytte fra 100 år gammel trevirke som møterom for kunder. - Hytten er den eneste luksusen jeg ønsket å unne meg i det nye bygget, sier Bernd Siegmund.

Fokusert på ansatte

- Jeg vil ha fornøyde ansatte som liker å gå på jobb, sier direktøren. Derfor er ergonomiske høydejusterbare pulter og stoler utstyrt for alle arbeidsplasser. Kafeteriaen er mer som en restaurant med daglig forskjellige ferske tilberedte måltider. Et eget treningsrom og flere hvileplasser fullfører helsepakken og følelsen av velvære.

Bernd Siegmund GmbH

I 2016 hadde selskapet allerede 25-årsjubileum. Med konstant vekst har Bernd Siegmund GmbH utviklet seg til verdensmarkedsleder med godt over 50 prosent markedsandel for sveisebord. Siegmund leverer fleksible løsninger med sine produkter som også er egnet for komplekse applikasjoner. Konstante innovasjoner er grunnlaget for vellykket spredning i nesten alle bransjesektorer. Du kan finne Siegmund sveisebord enten i prototypekonstruksjon eller serieproduksjon med eller uten robottilkobling. Distribusjonsnettet til Siegmund går til over 50 land.

Norsk forhandler er PR Maskin AS.

Form er informasjon se: www.siegmund.com eller www.prmaskin.no