Bli med iTec til EuroBLECH!

Den 25. utgaven av EuroBLECH arrangeres i Hannover i oktober, og i år skjer det store ting hos flere sentrale aktører. iTec arrangerer nok en gang tur for kunder og kontakter som ønsker å være med på felles tur.

Messer viser spennende nyheter på EuroBLECH.
Messer viser spennende nyheter på EuroBLECH.
Publisert

EuroBLECH er stedet for å få med seg siste nytt innenfor metallindustrien og å knytte gode relasjoner til aktørene i bransjen. iTec leverer et solid program med besøk og presentasjoner hos deres viktigste leverandører. Ståle Ellingsen er salgssjef i iTec, og han ser store fordeler av å reise sammen med andre i samme bransje:

- Vi vet at leverandørene våre kommer med store nyheter, og vi tar med reisefølget vårt dit det skjer. Vi ser at det er et stort behov i markedet for å bygge relasjoner til andre aktører i samme bransje. Det er alltid noe å lære av dem man reiser sammen med og man blir aldri utlært i faget. Det skjer noe når flinke og hyggelige folk møtes. Vi legger opp til eksklusive faglige presentasjoner hos våre gode leverandører, som satser stort på EuroBLECH.

Markedsledere på verdensbasis

iTecs program gir muligheten for å møte europeiske kvalitetsleverandører innenfor flere ulike nisjer i bransjen. De fleste kjenner de store aktørene, som Messer, HGG, Kaltenbach, Pemamek, Timesavers, Hypertherm, Bystronic og Davi. I tillegg legges det opp til besøk hos Resato, Kistler, Wortelboer og Kemper. Og for de som er interessert i gassutstyr vil det bli mulighet for å besøke Praxair, Spectron, Wittgas og Rinnert.

- Leverandørene våre stiller med sine aller beste folk og produkter. De prioriterer alltid iTec. Vi har vært i gamet en stund nå, og vi har gode relasjoner til markedslederne i Europa, sier Ellingsen.

Fiberlasernyhet fra Bystronic står på agendaen.
Fiberlasernyhet fra Bystronic står på agendaen.

Store nyheter

-I år kommer det store nyheter!, sier Ellingsen. Noe hemmelighetsfull og veldig engasjert, vil han gjerne fortelle alt han vet. Det kan han ikke, men hinter likevel om at Bystronic vil komme med spennende ting for fiberlaser.

- Dette vil sette en ny standard for snittkvalitet og hastighet i syrefast, røper han, og fortsetter:

- Vi har over lang tid bygget opp tette relasjoner til våre leverandører, basert på gjensidig tillitt. Vi vet om noen av nyhetene som vil bli presentert, men ikke alt. Noen lekkasjer er det alltid, men kortene holdes generelt tett til brystet, og vi forventer at det smeller litt ekstra i år.

Bystronic ligger altså høyt på listen over selskaper iTec vil bruke litt ekstra tid på i år, og i tillegg kommer Messer med «OmniLink», som er et helintegrert system for planlegging og oppfølging via bedriftenes egne ERP-systemer.

- En stor nyhet som vil øke maskineffektiviteten og presisjonen i både for- og etterarbeidet, sier Ellingsen.

Det er her det skjer!

EuroBLECH er verdens største messe for metallindustrien, og vil i år ha cirka 1.500 utstillere og mellom 60 og 70 tusen besøkende fra over 100 land. Messen er et veldig viktig utstillingsvindu og et trendbarometer for bransjen, samt den viktigste faglige globale møteplassen for metallindustrien.

- Leverandørene våre tar oss alltid utrolig godt imot, og de setter av tid til å presentere produktene og nyhetene sine og å svare på spørsmål. Normalt bruker vi 30-45 minutter hos hver leverandør. Men det er selvsagt opptil hver enkelt hvor stor del av programmet vårt man deltar på. Det er her det skjer, sier Ellingsen, og fortsetter:

- Og det er nå det skjer. Med en fin utvikling i norsk økonomi, er det mange som benytter sjansen til å oppgradere eget utstyr.

Spennende ting på gang i norsk industri

Norsk industri har vært gjennom en omstilling de siste to til tre årene, og mange har opplevd svikt i ordreinngangen. Særlig offshore-næringen har fått betale for det.

- Det er i ferd med å ta seg opp i norsk industri igjen. Investeringsvilligheten er større nå enn den var på samme tid i fjor, og særlig ser vi at Vestlandet har begynt å røre litt på seg igjen. Vi forventer å se mange kjente fjes i Hannover i oktober, avslutter Ellingsen.

Vil du delta på turen med iTec til EuroBLECH kontakt Ståle Ellingsen på e-post: [email protected] eller meld deg på her: http://itec.as/messe-euroblech-2018/