Bli med på fellestur til EMO, Hannover 2019!

Det blir arrangert en interessant og spennende tur til Hannover for deltakelse på verktøymaskinmessen EMO 2019. Over 70 deltakere er allerede påmeldt!

Publisert

Reiseopplegget er eget charterfly fra Oslo Gardermoen onsdag 19. september med avgang kl. 18.00 og ankomst Hannover kl. 19.40.

Retur fra Hannover lørdag 21. september er kl. 11.00 med ankomst Gardermoen kl. 12.40. I opplegget inngår to hele dager med kostnadsfri adgang til EMO (EGE-Gruppen sponser arrangementet med gratis inngangsbilletter til messen, så langt beholdningen rekker), tre overnattinger, busstransporter, to middager og annet.

Tilsvarende turer er blitt arrangert til EMO i 2015 og 2017 i samarbeid med Maskinregisteret, NBF – Numerisk Brukerforening og Travel & Event AS. Turene har cirka 125 deltakere, og de er blitt en stor suksess.

Meld deg på nå!

Denne fellesturen arrangeres med eget charterfly direkte fra Oslo Gardermoen til Hannover. Du blir hentet med buss på flyplassen i Hannover og fraktet rett til hotell Morada Hotel Isetal. Hotellet, som er trestjerners med gode anmeldelser, har blant annet innendørsbasseng og badstue. Det blir direkte busstransport mellom flyplassen og hotellet, samt mellom hotellet og messen.

Hver gang det arrangeres EMO i Hannover blir det fort utsolgte hoteller og flybilletter. Det er begrenset plass, så derfor er det viktig å være tidlig ute med påmelding til denne innholdsrike faglige og sosiale turen.

Påmelding og mer info får du her: www.travelevent.no/emo-hannover-2019