Bli med på Smart Produksjon 2019!

NFEA arrangerer igjen konferansen Smart Produksjon, denne gang i Bergen. I tillegg til mange spennende foredrag blir det bedriftsbesøk til Framo Innovation og Karsten Moholt.

Smart produksjon hos Mjøs Metallvarefabrikk.
Smart produksjon hos Mjøs Metallvarefabrikk. Foto: Joppe Næss Christensen
Publisert Oppdatert

Digitalisering og automatisering kombinert med det Grønne Skiftet og Sirkulærøkonomi er begreper som ruller over oss både i media og i industriell faglig sammenheng. Hvor går verden og hvordan går det med Norge som kunnskaps- og industrinasjon i en slik rivende utvikling?

Både de innledende samfunnsrelaterte innleggene og de teknologiske foredragene under konferansen vil ha fokus på situasjonen. Et viktig tema vi vil dekke på konferansen er hvilke nye krav som stilles til smarte fremtidige industrielle arbeidsplasser og hvordan deres innhold vil endre seg – både for operatører og ingeniører.

NFEA har lagt konferansen "Smart Produksjon 2019" til Bergen. Bergen er en by som representerer et sterkt mangfoldig industrielt miljø som dekker mange disipliner. Vestlandet står i tillegg også midt i en industriell endring og fornying som krever mye innovasjon. Heldigvis får vi se eksempler på bedrifter som har tatt denne utfordringen på alvor, og som er i full gang med å tilpasse seg til den nye virkeligheten.

I tillegg til et bredt og spennende to-dagers konferanseprogram blir det bedriftsbesøk til Framo Innovation og Karsten Moholt.

Konferansen holdes på VilVite Bergen Vitensenter - Forskningsparken. Det blir omvisning på katapulten til GCE Ocean.

Program og praktisk informasjon finner du HER.

Påmelding gjør du HER.