CMZ øker sitt modellutvalg i TTL-serien

CMZ øker sitt modellutvalg for å møte kundenes krav til nye løsninger. Som en del av denne prosessen kan du nå konfigurere din TTL-dreiebenk og be om pris online. Alt uten forpliktelser skal vi tro Bergsli Metallmaskiner.

CMZ TTL har subspindel med ekstra X og Z-akse. Dette betyr at bortsett fra å bevege seg horisontalt kan også subspindel bevege seg radielt.
CMZ TTL har subspindel med ekstra X og Z-akse. Dette betyr at bortsett fra å bevege seg horisontalt kan også subspindel bevege seg radielt.
Publisert

TTL-serien er kraftige produksjonsdreiebenker med to revolvere/tre kanaler og kombinert bakdokke og subspindel. En av de viktigste fordelene sammenlignet med andre beltedrevne maskiner, er at TTL ikke bruker belter, hverken på spindlene eller X/Y/Z-aksene.

- På toppen av dette taler de tekniske spesifikasjonene for seg selv, uttaler Snorre Solbakken, daglig leder i Bergsli Metallmaskiner AS.

Fleksibel maskinserie

Maskinene skal ifølge produsenten være perfekte for masseproduksjon fordi de er utstyrt med to revolvere noe som gjør at man kan produsere hele arbeidsstykket i en operasjon. TTL har subspindel med ekstra X og Z-akse. Dette betyr at bortsett fra å bevege seg horisontalt kan også subspindel bevege seg radielt. Du har dermed tre samtidige kanaler du kan bearbeide delen i. Det er også mulighet for å montere senterspiss på overdelen av underspindelen for å produsere lange arbeidsstykker.

- CMZ er kjent for ekstremt stabile og nøyaktige dreiebenker og har vært Spanias markedsleder av horisontale dreiesenter gjennom flere år, sier Snorre Solbakken, daglig leder i Bergsli Metallmaskiner AS.
- CMZ er kjent for ekstremt stabile og nøyaktige dreiebenker og har vært Spanias markedsleder av horisontale dreiesenter gjennom flere år, sier Snorre Solbakken, daglig leder i Bergsli Metallmaskiner AS. Foto: Joppe Næss Christensen

Maskinene har roterende verktøy med integrert motor 14kW, 42Nm, 12000 o/min. TTL-serien har integrerte motorer på X- og Y-aksene, oljekjølte motorbraketter og maskinfundament er i 60° for best ergonomi og sponavgang. TTL-serien er ikke bare en stangautomat, men kan utstyres med CMZ integrert portal-lader for fullautomatisert kjøring av stang eller kappede emner, som TA- og TD-serien.

En av de viktigste fordelene sammenlignet med andre beltedrevne maskiner, er at TTL ikke bruker belter, hverken på spindlene eller X/Y/Z-aksene.
En av de viktigste fordelene sammenlignet med andre beltedrevne maskiner, er at TTL ikke bruker belter, hverken på spindlene eller X/Y/Z-aksene.

- Disse maskinene er egnet for mange type bransjer og prosesser, men uten tvil er presisjonsdreiing området der alle seriens fordeler viser seg best frem. CMZ er kjent for ekstremt stabile og nøyaktige dreiebenker og har vært Spanias markedsleder av horisontale dreiesenter gjennom flere år. Bruk online-konfiguratoren og se hva vi kan tilby, inviterer Snorre Solbakken.

For mer informasjon se: https://bergslimetallmaskiner.no/cmz/