CNC-oppdrag og tilbud på ORDERFOX.com

Det webbaserte verktøyet for administrasjon av CNC-oppdrag og tilbud – ORDERFOX.com – gir forenklede og hurtigere prosesser for innkjøpere og CNC-tilvirkere.

BMEnet GmbH har tildelt ORDERFOX.com kvalitetsstempelet "Markedsplass for CNC-bransjen". Gjennom tildelingen av kvalitetsstempelet "Markedsplass for CNC-bransjen”, bekrefter BME, som er en tysk organisasjon for innkjøpere (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik eV), at ORDERFOX.com oppfyller testkriteriene bl.a. med hensyn til brukervennlighet, kvalitet og sikkerhet med 94 prosent. 
- Vi var spesielt imponert over plattformens selvforklarende menyguider, samt de sofistikerte søke- og filterfunksjonene som letter det daglige arbeidet for innkjøpere som søker etter spesifikke CNC-tilvirkere, sier Andreas Richter, tester hos BMEnet GmbH.
BMEnet GmbH har tildelt ORDERFOX.com kvalitetsstempelet "Markedsplass for CNC-bransjen". Gjennom tildelingen av kvalitetsstempelet "Markedsplass for CNC-bransjen”, bekrefter BME, som er en tysk organisasjon for innkjøpere (Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik eV), at ORDERFOX.com oppfyller testkriteriene bl.a. med hensyn til brukervennlighet, kvalitet og sikkerhet med 94 prosent. - Vi var spesielt imponert over plattformens selvforklarende menyguider, samt de sofistikerte søke- og filterfunksjonene som letter det daglige arbeidet for innkjøpere som søker etter spesifikke CNC-tilvirkere, sier Andreas Richter, tester hos BMEnet GmbH.
Publisert

Med ORDERFOX.coms innovative verktøy for administrasjon av oppdrag kan CNC-kjøpere hurtig, enkelt og økonomisk legge ut, organisere og kommunisere om oppdragene – alt på ett sted. Der har de også alltid full oversikt over hele meldingsutvekslingen. Messenger-funksjonen gir direkte kommunikasjon mellom innkjøperne og CNC-tilvirkere med opplastings- og nedlastingsfunksjoner for utveksling av dokumenter. Samtidig sikrer In-app-varsler at ingen meldinger går tapt. I tillegg kan de alltid reagere umiddelbart på aktuelle meldinger eller informasjon – og til og med denne jobben overtar ORDERFOX.com i visse tilfeller: Det er for eksempel mulig å spesifisere at alle CNC-tilvirkere mottar varsel automatisk når et oppdrag har blitt plassert hos en annen produksjonspartner.

Praktiske funksjoner

Skreddersydde tabeller sørger for at innkjøperne alltid holder fokus på de dataene som er relevante for dem til enhver tid – for eksempel status for den komplette prosessen for avtale om hemmelighold (NDA). Ved hjelp av svartelister og eksklusive partnerlister kan de styre nøyaktig hvem som får innsikt i oppdragene og hvem som ikke får det.

Med bare ett klikk kan man sende tilbud – og trekke dem tilbake igjen dersom det skulle være nødvendig. ORDERFOX.com informerer automatisk om en kjøper har godkjent eller avslått et tilbud. I tillegg kan alle avgitte tilbud administreres og gjennomgås på ett sentralt sted. Takket være tabeller og visninger som kan tilpasses individuelt, er all viktig informasjon tilgjengelig for CNC-tilvirkerne på sekunder.

Mer enn 12.000 bedrifter over hele verden bruker allerede ORDERFOX.com. Blant medlemmene av ORDERFOX.com finnes virksomheter av alle størrelser, fra små og mellomstore bedrifter til store konserner og internasjonale markedsledere.

- For alle registrerte brukere betyr det at de i det daglige har mulighet for å komme i direkte kontakt med tusenvis av potensielle og høyt kvalifiserte forretningspartnere, og dermed å forbedre markedsmulighetene sine betydelig, forklarer ORDERFOX.coms administrerende direktør, Bernd Schuler, og legger til:

- I tillegg kan de effektivt presentere sine bedrifter for hele den globale CNC-bransjen via firmaprofilen som er tilgjengelig for andre brukere over hele verden. ORDERFOX.com er den største globale CNC-markedsplassen – og samtidig pionér og pådriver for digitalisering av bransjen. Alle som er med på reisen vil automatisk bli en aktiv aktør i den digitale CNC-fremtiden.