Dyphullboring - enkelt med Tungaloy DeepTri-Drill

Tungaloy introduserer et nytt bor til DeepTri-Drill-serien, en vellykket serie med indekserbare dyphullbor, som er optimalisert for boring av tverrhull i dype hullprosesser.

Publisert

Dyphullboring er en vanskelig oppgave for ethvert verksted med en av de mest utfordrende prosessene som kryssboring av vannkjølingskanaler i sprøytestøpeformer. Selv om slike prosesser tidligere var adressert med skreddersydde DeepTri-Drills, tilbyr Tungaloy nå de mest populære bordiametrene i standard DeepTri-Drill-linje som svar på økende kundeforespørsler.

Stabil boring

Den nye DeepTri-Drill for krysshullboring er utstyrt med et ekstra par styrelister som er tilordnet langsgående på borekroppen, og gir sikker understøttelse av boret når det krysser et hull med stor diameter. Stabil krysshullboring er nå mulig med standardlinjen DeepTri-Drill, som tradisjonelt krevde en dyktig operatør til å manipulere og optimalisere programmet for at boret skal komme inn og ut av et krysshull.

Reduserer kostnader

Det indekserbare DeepTri-Drill dyphullboret gir, ifølge produsenten, ikke bare forbedret bearbeidingseffektivitet uten kompromiss for borestabilitet, men også forenkler lagerstyring ved å eliminere behovet for borsliping. Dette nye borutformingen til DeepTri-Drill forbedrer produktiviteten og kostnadsreduksjonen i et bredere spekter av dyphullboringsapplikasjoner.

For mer informasjon se: www.tungaloy.se