Eksotisk fresing med Multiside

Dormer Pramets Multiside-serien er, ifølge produsenten, perfekt for fresing i eksotiske materialer, som titan og herdede legeringer.

SideLok
SideLok
Publisert

Serien består av tre bestemte skjær; Multiside AD, Multiside SC og Multiside SD som dekker et bredt spekter av operasjoner, fra hjørnefresing, sporfresing, kopifresing og planfresing til progressiv dykkfresing og grovbearbeiding.

SC
SC

Raskere arbeid

En viktig del av Multiside-serien, som er en del av Pramet-sortimentet, er det patenterte SideLok-innfestingssystemet.

Dette systemet er, ifølge produsenten, en ekstremt effektiv og sikker måte som gir vendeskjærene høy stabilitet, spesielt når det gjelder fem-akse maskinering av komplekse overflater. Som et resultat oppnås også økte avsponingshastigheter i krevende materialer.

AD
AD

Siden det ikke er nødvendig med sentrert fiksering, vendeskjæret er i seg selv mye sterkere, kan en større del av skjæret brukes.

En annen fordel med SideLok-systemet er at du ikke trenger å fjerne skruene fra kroppen når man vender skjærene, noe som gir raskere arbeid.

Kan kundetilpasses

SD
SD

Et bredt spekter av vendeskjær og neseradiusstørrelser fra 0,4 til 6,0 mm er tilgjengelig, med sponbryter beregnet for materialer som vanligvis brukes i herdete legeringer.

Bruken av Wiper-skjær gir økt overflatebehandling, og den tette tanndelingen betyr redusert bearbeidingstid og økt produktivitet. For å støtte spesifikke arbeidsområder kan Multiside-serien tilbys som et tilpasset verktøy for å møte ulike kundetilpassede krav.

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com