EMO fellestur - fem plasser igjen!

Det blir arrangert en interessant og spennende tur til Hannover for deltakelse på verktøymaskinmessen EMO 2019. Nå er det snart fullt, 130 er påmeldt!

Fra DMG Mori sin egen hall under EMO Hannover 2017.
Fra DMG Mori sin egen hall under EMO Hannover 2017. Foto: Joppe Næss Christensen
Publisert Oppdatert

Reiseopplegget er eget charterfly fra Oslo Gardermoen onsdag 18. september med avgang kl. 18.00 og ankomst Hannover kl. 19.40.

Retur fra Hannover lørdag 21. september er kl. 11.00 med ankomst Gardermoen kl. 12.40. I opplegget inngår to hele dager med kostnadsfri adgang til EMO (EGE-Gruppen sponser arrangementet med gratis inngangsbilletter til messen, så langt beholdningen rekker), tre overnattinger, busstransporter, to middager og annet.

Tilsvarende turer er blitt arrangert til EMO i 2015 og 2017 i samarbeid med Maskinregisteret, NBF – Numerisk Brukerforening og Travel & Event AS. Turene har cirka 125 deltakere, og de er blitt en stor suksess.

Meld deg på nå - bare fem plasser igjen!

Denne fellesturen arrangeres med eget charterfly direkte fra Oslo Gardermoen til Hannover. Du blir hentet med buss på flyplassen i Hannover og fraktet rett til hotell Morada Hotel Isetal. Hotellet, som er trestjerners med gode anmeldelser, har blant annet innendørsbasseng og badstue. Det blir direkte busstransport mellom flyplassen og hotellet, samt mellom hotellet og messen.

Hver gang det arrangeres EMO i Hannover blir det fort utsolgte hoteller og flybilletter. Det er begrenset plass og 130 er allerede påmeldt, så derfor må du være rask skal du rekke påmelding til denne innholdsrike faglige og sosiale turen.

Påmelding og mer info får du her: www.travelevent.no/emo-hannover-2019