En voksende kraft av solide hardmetallbor

Dormer Pramet har utvidet sitt Force-program av solide hardmetallbor med et spesielt utvalg for bearbeiding i rustfritt stål.

Publisert

Force M-serien av bor gir konsekvent høy produktivitet når de brukes i mange forskjellige maskiner og applikasjoner. Dette gjør dem, ifølge produsenten, til det ideelle valget til generell bruk. Force M er medlem av Force-familien, der jo Force X, som er nyttig i et bredt spekter av materialer, har eksistert. Samtlige bor i Force-programmet har en modifisert 4-fasett-spiss med tynnere spiss som forbedrer sponforming, styrke og slitestyrke.

Forlenget levetid

En unik funksjon av Force-borene er CTW-sporgeometrien. Dette gir en veldig sterk kjerne som samtidig reduserer skjærekreftene under boringen. I kombinasjon med borenes nøyaktige eggpreparering som gir forbedret slitestyrke, bidrar CTW, ifølge produsenten, til en meget nøyaktig og pålitelig boring.

Hvert bor i Force-serien er laget av "Premium Micrograin Carbide", som har en utmerket kombinasjon av hardhet og seighet, noe som gjør den slitesterk og forlenger levetiden.

Økt stabilitet

En sterk hjørneutforming øker stabiliteten under boringen og reduserer krefter som oppstår når borspissen bryter gjennom utgangssiden, både under normal boring og ved boring gjennom kryssende hull.

Force M-boret har boredybder på 3xD (R467) og 5xD (R463) og har interne kjølekanaler i størrelser fra 3mm til 16mm og 1/8 til 5/8 tommer.

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com