EOS med ny regionansvarlig i Norden og Baltikum

EOS, verdens ledende teknologileverandør innen industriell 3D-utskrift av metaller og polymerer, utnevner Christer Bengtsson som den nye regionale leder i Norden og Baltikum.

Publisert Oppdatert

Hans oppdrag er å strategisk utvikle og lede regionen med alt fra å implementere EOS-strategi til økt forståelse av det store potensialet innenfor industriell 3D-utskrift i regionen.

Christer har jobbet med 3D-utskriftsteknologi i flere år og kommer fra AMEXCI AB som tilbyr ekspertkompetanse innen industriell 3D-utskrift. Før dette jobbet Christer med forretningsutvikling av 3D-utskrift hos Saab Ventures. Christer vil være basert på EOS-kontoret i Göteborg.

Gjøre teknologien kjent

Industriell 3D-utskrift har raskt skiftet fra prototypeteknologi til seriell produksjonsmetode. Teknologien endrer vesentlig måten som delene er designet og produsert og muliggjør applikasjoner som ikke var tenkelige før. Dette har stort potensial for mange næringer i Norden og Baltikum.

- Jeg gleder meg til å gjøre teknologien mer tilgjengelig for markedet og gjøre det mulig for bedrifter å nyte det fulle potensialet i industriell 3D-utskrift, sier Christer Bengtsson, regionansvarlig nordisk og baltisk hos EOS.

For mer informasjon se: www.eos.info