3D-printing i Singapore:

Godt miljø for norske aktører

Innovasjon Norges kontor i Singapore følger utviklingen av additiv produksjonsteknologi i Singapore nøye, og har etablert gode relasjoner til de ledende forsknings- og universitetsmiljøene på området.

Bildet er fra prisutdelingen fra årets konkurranse ved Singapore Center for 3D Printing (SC3DP) ved Nanyang Technological University, Singapore.
Bildet er fra prisutdelingen fra årets konkurranse ved Singapore Center for 3D Printing (SC3DP) ved Nanyang Technological University, Singapore.
Publisert

- Spesielt innen innenfor sektorene maritim, offshore og havnedrift (reservedeler/vedlikehold) ser man felles interesser mellom Norge og Singapore, uttaler Per Christer Lund i Innovasjon Norge stasjonert i Singapore.

Inviterer norske bedrifter til Singapore

Lund understreket at det kan være verd å se hva andre driver med:

- Vi ser at Singapores målrettede satsning på å bli verdensledende på 3D-printingteknologi vil gjøre øystaten til et svært spennende sted for norske aktører å tilegne seg kunnskap, teste ut konsepter, bygge relasjoner og etablere forretningsmuligheter. Innovasjon Norges kontor i Singapore kan være en brobygger i så måte, sier Per Christer Lund, teknologi- og vitenskapsråd i Singapore. Ta gjerne kontakt på [email protected]

Bli med i neste års konkurranser! Innleveringsfrist er 30. mars 2018.
Bli med i neste års konkurranser! Innleveringsfrist er 30. mars 2018.

Bli med på åpen konkurranse!

Singapore International 3D Printing Competitions går inn i sin 6. suksessrike runde i 2018.

Konkurransene er organisert av Singapore Center for 3D Printing (SC3DP) ved Nanyang Technological University, Singapore. Konkurransene ble lansert i 2013 med et overordnet oppdrag for å fremme bevissthet og adopsjon av 3D-printerteknologi, de er åpne for allmennheten (åpen kategori) med en pengepris på $ 10.000, samt tertiære og skoleelever (studentkategorier) med pengepriser på $ 5000 hver. I tråd med Singapores overgang til lettere biltransport vil temaene for 2018-konkurransen være 1) Lag Singapore «bil-lett» Car lite) ved å designe personlige mobilkjøretøy og 2) Mobilitetsutstyr - en transportløsning for eldre.

Mer informasjon om konkurransene her: http://sc3dp.ntu.edu.sg