Goj Verktøy AS på plass i nye lokaler i Drøbak

Goj Verktøy AS ble etablert i 1980, og har i alle år holdt til på Ryen i Oslo. Etter som bedriften har vokst har behovet for større plass blitt mer og mer påtrengende. Bedriften har i lengre tid vært på utkikk etter å investere i egen næringseiendom, og nå er dette ønsket realisert med eget bygg.

Publisert Oppdatert

- Med hele 1060 kvadratmeter i våre nye lokaler i Drøbak har Goj fått over dobbelt så stort areal som tidligere og har mulighet for fortsatt vekst, forteller daglig leder og eier Tore Djerv.

Leveringsdyktige

Goj Verktøy AS er et spesialfirma innen skjærende verktøy og lagerfører alt innen sagblader og skjærende verktøy til industrien. Bedriften leverer alt av sirkelsagblader, HSS og segmentsagblader, kjernebor og hullsager, diamantverktøy, HM og HSS freser, friksjonssagblader, stikksagblader og alt av båndsagblader.

- Vi har som uttalt mål å ha et komplett lager og å være så leveringsdyktige som mulig. Våre nye lokaler gir oss muligheten til dette, forklarer Djerv videre.

Oppfyller kundekrav

- Goj verktøy AS har siden oppstarten opparbeidet et svært godt renomme. Vi er kjent i markedet for å levere sagtekniske løsninger av svært høy kvalitet, vår kunnskap og erfaring om forskjellige bransjebehov og krav, og tilgjengeligheten på kvalitetsprodukter til svært konkurransedyktige priser. Vi leverer produkter fra verdens ledende produsenter, og Goj Verktøy har som kvalitetspolicy å sikre at alle leverte produkter og tjenester oppfyller kundens krav og spesifikasjoner. Produktene og tjenestene fra oss skal være levert til rett tid, til avtalte priser og vilkår, og våre nye lokaler gir oss god mulighet til å oppfylle disse målene samt vekst i årene som kommer, avslutter Tore Djerv.

For mer informasjon besøk: www.goj.no