Tre nye hoder:

Granzow Norge satser på markedsvekst

Granzow Norge, som er leverandør av totalløsninger innen trykkluftteknikk og komprimering av gasser til det norske landbaserte markedet, samt det globale offshore- og marinemarked, har fått ny daglig leder.

Publisert Oppdatert

Den 1. februar i år tiltrådte Gisle M. Eckhoff som ny daglig leder hos Granzow Norge. Eckhoff har bred internasjonal ledererfaring fra IT-bransjen, og bringer med seg en ny strategisk tenkning til selskapet.

Sterkt fokus på høy kundetilfredshet og utvikling av riktig kjernekompetanse for å imøtekomme fremtidige og nåværende behov i markedet skal være nøkkelen til fortsatt suksess for Granzow.

Imøtekommer kundekrav

- Vi i Granzow kan tilby løsninger basert på bred kompetanse innen kompressorer. Vi har energiøkonomisk effektive kompressorer for høytrykk, lavtrykk og pusteluft med høy kvalitet, og dette er noe vi merker er sterkt etterspurt i dagens marked. Granzow Norge innehar unik kompetanse og et nært, langvarig samarbeid med ledende globale kompressorleverandører. Vi kan imøtekomme de behov som enhver kunde måtte ha, uttaler Eckhoff.

Ny salgssjef

- For å øke fokus på kundeoppfølging av nye og eksisterende kunder, samt videreutvikling av forhandlernettet, har Jon Roberg tiltrådt som salgssjef i Granzow Norge. Jon Roberg har mange års fartstid i kompressorbransjen, og har stor erfaring fra salg til industrien av andre kapitalprodukter. Jeg ser med stor glede på at Jon starter opp hos oss i denne rollen, og Roberg selv ser frem til å møte våre kunder i den nærmeste fremtid, fortsetter Eckhoff.

Ny mann på salg

- For å øke vår omsetning har vi i Granzow ansatt Even Schau Bratli. Bratli har stor erfaring fra kompressorbransjen og vil bli en viktig ressurs i vår salgs- og markedsorganisasjon. Bratli har erfaring fra Honeywell Life Safety Norge, Euroteknikk og hele 16 år i Drager Safety Norge. Bratli starter hos oss 1. august. Med den lange erfaringen og dype kompetansen som Granzow allerede har gjennom sine ansatte i trykkluftindustrien, så vil ansettelsen av ny daglig ledelse, ny salgsledelse og ny salgsmedarbeider bidra til å sikre fortsatt vekst. Ikke minst vil det sikre at kundene har en sterk og kunnskapsrik samarbeidspartner for fremtiden, understreker Gisle Eckhoff.

For mer informasjon besøk: www.granzow.no