Inviterer til åpent hus hos INDEX-TRAUB

Den norske maskinforhandleren Thelle Teknologi AS og INDEX-TRAUB Nordic AB inviterer kunder til studiebesøk og åpent hus hos INDEX-TRAUB i Tyskland. Det blir fabrikkbesøk og maskinutstilling med både faglig og sosialt innhold. Reisen går fra Oslo og Göteborg 28. til 30. mars.

Håkan Sars er reiseleder når norske og svenske kunder besøker INDEX-TRAUB på åpent hus.
Håkan Sars er reiseleder når norske og svenske kunder besøker INDEX-TRAUB på åpent hus.
Publisert Oppdatert

- Vi har laget et flott program der vi først besøker INDEX-fabrikken i Deizisau den første dagen og INDEX Open House 2017 i Reichenbach den andre dagen. Her får deltakerne se hvordan maskinene blir til og samtidig se nye maskiner demonstrert. Deretter besøker vi Porsche museum i Stuttgart og runder av med å besøke Kessler, Tysklands eldste sekt-kjeller, forteller Per Thelle Jacobsen hos Thelle Teknologi AS.

INDEX G220
INDEX G220
INDEX MS40C-8
INDEX MS40C-8

Håkan Sars, som leder INDEX-TRAUB Nordic AB er reiseleder for den norsk-svenske delegasjonen på rundt 25 personer.

- Vi er stolte av å vise frem et 30-talls maskiner og det blir fokus på nye maskinmodeller, blant annet TRAUB TNL20, en såkalt Swiss dreiebenk for middels til komplekse komponenter, INDEX G200, den nye generasjonen dreie-frese-senter for fleksibel produksjon, multispindelmaskinen INDEX MS40C-8 og det nye styringssystemet Xpanel, forteller Håkan.

For mer informasjon og påmelding kontakt Håkan Sars på e-post: [email protected]

TRAUB TNL 20
TRAUB TNL 20
Xpanel
Xpanel