iTec med Yaskawa sveiseroboter

iTec AS inngikk tidligere i 2019 et spennende samarbeid med svenske Yaskawa/Motoman og leverer nå, gjennom dette samarbeidet, kompakte løsninger for sveising med robot fra Yaskawa/Motoman produsert i Japan.

Ståle Ellingsen t.v og Arild Wangsmo fra iTec med Niklas Richardsson, salgssjef for roboter i Sverige, under salgskurs på Yaskawas hovedkontor.
Ståle Ellingsen t.v og Arild Wangsmo fra iTec med Niklas Richardsson, salgssjef for roboter i Sverige, under salgskurs på Yaskawas hovedkontor.
Publisert Oppdatert

Produktsjef, Ståle Ellingsen, og salgssjef for maskiner, Arild Wangsmo deltok i anledning det nyinggåte samarbeidet på salgskurs på Yaskawas hovedkontor i Torsås, Sverige. iTec står for levering, igangkjøring og opplæring, samt service og oppfølging i det norske markedet.

Yaskawa/Motoman anses som en av verdens ledende produsenter av industriroboter og el- og servomotorer, med over 400.000 installasjoner over hele verden, og er en viktig bidragsyter når det kommer til neste generasjons sveising.

Bygges opp i Sverige

Produktsjef Ståle Ellingsen kunne rapportere om to svært spennende dager: - Dette er nytenkende! Yaskawa er nominert til listen over verdens 100 mest innovative selskaper flere ganger!

Yaskawa Norden sysselsetter alene 210 personer, og bygger komplette systemer for hele Europa. Selskapet lanserte tidligere i vår utvidelsen av deres ArcWorld serie med ytterligere to kompakte robotsveisestasjoner. Samtlige sveiseceller i denne serien bygges opp i Sverige, hvor alle krav til HMS er ivaretatt. Maskinene tar opp minimalt med gulvplass og er flyttbare, de er raske å installere, og er svært enkle å betjene – dette er såkalte «plug and play» maskiner.

og ArcWorld HS Micro begge enkle å installere og flyttbare. Samtlige sveiseceller i denne serien bygges opp i Sverige.

Ståle Ellingsen t.v og Arild Wangsmo fra iTec, som står for levering, igangkjøring og opplæring, samt service og oppfølging i det norske markedet.
og ArcWorld HS Micro begge enkle å installere og flyttbare. Samtlige sveiseceller i denne serien bygges opp i Sverige. Ståle Ellingsen t.v og Arild Wangsmo fra iTec, som står for levering, igangkjøring og opplæring, samt service og oppfølging i det norske markedet.

Til alle typer brukere

Nyheten ArcWorld Mini er en CE-godkjent løsning som er ferdig installert og klar til bruk fra første dag etter levering hos kunde.

- Serien kommer i fire forskjellige størrelser - fra det helt enkle til meget avansert og effektivt, så her finnes alternativer for både nybegynnere som ønsker å integrere robotteknikk i sine sveiseprosesser og investere i dette for første gang, til dem som er godt vant med automatisering og robotisering. iTec er klare til å hjelpe norsk industri med fremtidens sveisere, sier salgssjef for maskiner, Arild Wangsmo.

For mer informasjon se: www.itec.as