iTec ny salgspartner for KEMPER

KEMPER GmbH utvider i den skandinaviske regionen med en ny salgspartner. iTec AS distribuerer nå eksklusivt hele KEMPER produktporteføljen i Norge.

Samarbeider: Til venstre Jochen Kemper, eksportsjef hos KEMPER GmbH og Arild Wangsmo, salgssjef maskiner hos iTec AS.
Samarbeider: Til venstre Jochen Kemper, eksportsjef hos KEMPER GmbH og Arild Wangsmo, salgssjef maskiner hos iTec AS.
Publisert

Selskapet har et omfattende forhandlernettverk med rundt 150 spesialsveisforhandlere landsomfattende.

- Samarbeidet med iTec åpner for nye måter for oss å etablere vårt merke og produkter sterkere i Skandinavia, sier Jochen Kemper, eksportleder hos KEMPER.

Felles prosjekter allerede i gang

Dette gir metallarbeidere i Norge lettere og raskere tilgang til KEMPER-produkter. Den globale leverandøren selger blant annet innen skjæring og maskinverktøy samt lasersystemer. For iTec representerer samarbeidet med KEMPER en omfattende utvidelse av produktporteføljen. En av de viktigste kundene er offshoreindustrien, som produserer bore- og produksjonsplattformer, for eksempel ved hjelp av ulike sveise- og skjæreprosesser.

- Helse til ansatte er av stor betydning, selv for mindre norske bedrifter. Arbeidssikkerhet er derfor topp prioritet, forklarer Jochen Kemper. De første felles kundeprosjektene har allerede startet. I fremtiden vil KEMPER trene iTec-ansatte i alle tekniske problemer i Vreden.

MaxiFil mobilt avsug fra KEMPER.
MaxiFil mobilt avsug fra KEMPER.

Ytterligere informasjon på: www.itec.as og www.kemper.eu