iTec styrkes på salgssiden

Det er høy aktivitet hos iTec AS i Larvik, noe som resulterer i behov for flere folk. – For å styrke oss innen maskinsalg søker vi nå to gode selgere, sier Ove Haugen, daglig leder i iTec AS.

Bystronic er en av verdens ledende maskinprodusenter innen laserskjæring og tynnplatebearbeiding.
Bystronic er en av verdens ledende maskinprodusenter innen laserskjæring og tynnplatebearbeiding.
Publisert

Nylig kom det på plass to serviceteknikere hos iTec, og en salgs- og servicekoordinator begynner nå i juni. Totalt er det åtte serviceteknikere pluss den nevnte salgs- og servicekoordinatoren.

- Vi tar kundene på alvor og service er viktig for å holde hjulene i gang hos våre kunder, mener Haugen.

Styrkes på salg

Haugen mener også at salg er viktig:

- Vi vil gjerne være ute hos kundene og drive aktivt salg. Av erfaring vet vi at vi kan bidra til at kundene får de beste løsningene gjennom tett kontakt med våre engasjerte selgere. For å dekke region Bergen er vi på jakt etter en ny selger, og i tillegg ser vi etter en person som kan jobbe med laser og kantpresse med fokus på maskinene fra Bystronic. I tillegg til Bystronic-produktene, har vi også en rekke andre spennende agenturer som vil være fine å presentere for våre kunder. Jeg tror dette vil være en spennende stilling for den rette, med en passende miks av frihet og ansvar, forteller Haugen og legger til:

- Vi ønker oss to gode selgere, en til å dekke region Bergen og en til å ha ansvaret for laserskjæring og knekking med fokus på Bystronic, sier Ove Haugen, daglig leder hos iTec AS
- Vi ønker oss to gode selgere, en til å dekke region Bergen og en til å ha ansvaret for laserskjæring og knekking med fokus på Bystronic, sier Ove Haugen, daglig leder hos iTec AS Foto: Joppe Næss Christensen

- Vi trenger folk som brenner for faget og som er engasjerte, nysgjerrige og glade i folk. I tillegg bør de brenne for å finne gode løsninger for kundene våre. Mye av tiden for en selger i iTec er ute på veien - ute hos kundene eller hos våre leverandører. Kundene er spredt over hele Norge. Reiser i det utrolig flotte landet vårt blir det derfor en del av. Det bør man helst sette pris på. Leverandørene våre er stort sett fra det nordlige Europa, med Tyskland som det viktigste, i tillegg til blant annet Nederland, Sveits, England og Nord-Italia. Vi har tett dialog med våre leverandører, så det blir spennende fabrikkbesøk med våre kunder. Kanskje noen av Maskinregisterets lesere er interessert, spør Ove Haugen.

Han kan nås på e-post: [email protected] og på telefon: 95 800 400.

For mer informasjon se: www.itec.as