JLS Mekaniske med ny Faccin vals

Det er travle tider og stor etterspørsel ledet til at JLS Mekaniske AS investerte i en ny valsemaskin fra Faccin. Denne ble levert av Alf I Larsen AS.

JLS Mekaniske valgte italienske Faccin valsemaskin levert av Alf I Larsen.
JLS Mekaniske valgte italienske Faccin valsemaskin levert av Alf I Larsen.
Publisert

Varhaug-baserte JLS Mekaniske har spesialisert seg på utstyr til landbruket, men tar de fleste oppdrag innen mekanisk arbeid og produksjon. Selskapet har satset målbevisst på effektive og rasjonelle løsninger som tilfredsstiller dagens krav til kvalitet, design og brukervennlighet. I tillegg ønsker de at deres produkter skal være vedlikeholds- og miljøvennlige. Det er av stor betydning for selskapet å levere produkter som holder de strengeste krav til sikkerhet, og at de bidrar til å trygge arbeidsmiljøet.

Bjørn Garvik, fra Alf I Larsen AS t.h ovverrakte blomster til Jarle Kjesæth, daglig leder i JLS Mekaniske AS.
Bjørn Garvik, fra Alf I Larsen AS t.h ovverrakte blomster til Jarle Kjesæth, daglig leder i JLS Mekaniske AS.

Ny valsemaskin fra Italia

Bedriften har i dag 11 ansatte som jobber med utforming av utstyr til industrien. De har det svært travelt og har stor pågang med etterspørsler for tiden, og hos JLS Mekaniske har de som mål å være fleksible og på kort varsel kunne påta seg nye oppdrag innen mekanisk bearbeiding og produksjon. De skal kunne gjennomføre alle oppdrag til avtalt pris, kvalitet og tid. JLS Mekaniske har allerede en moderne produksjon og Alf I Larsen AS har nylig levert en platevals fra den italienske produsenten Faccin. Maskinen er en fire-valsers platevals med kapasitet på over 50mm og skal kunne bistå JLS Mekaniske AS i mange år fremover med å valse alt fra små til svært store jobber.

Store forventninger

Bjørn Garvik og Siv Therese Y. Malm er innom fra Alf I Larsen AS, for å gratulere bedriften med den nye maskinen. De får se den nye valsen som er satt på plass, ikke langt unna en vals fra DAVI som de kjøpte for 22 år siden, som de har vært veldig fornøyd med.

- Å ha en lokal leverandør som Alf I Larsen, i kombinasjon med svært god kvalitet på maskin, var noen av flere avgjørende faktorer da valget av leverandør ble tatt. At prisen ikke var avskrekkende samt mulighetene for service fra Alf I Larsens egne servicemedarbeidere gjorde at vi valgte en Faccin Platevals, sier daglig leder Jarle Kjesæth, og fortsetter:

Valsemaskinen er felt ned i gulvet for å lette betjeningen av den.
Valsemaskinen er felt ned i gulvet for å lette betjeningen av den.

- Det har aldri hatt noe tull med den forrige valsen vi kjøpte, det har kun vært noe småtteri, og vi har store forventninger til den nye maskinen fra Faccin også.

Jarle opplever at valsen er lett å håndtere, og maskinen felt ned i gulvet slik at den skal være enkel å betjene. De har ikke fått brukt den så mye ennå, men ser frem til å ta den mer i bruk fremover.

Bedriftslederen mottar en blomst fra Bjørn, og gjengen på verkstedet får en marsipankake til kaffen, som takk for tilliten.

- JLS Mekaniske AS er en spennende bedrift, og vi setter stor pris på å få gleden av å levere en så flott maskin til dem, utpeker Bjørn.

For mer informasjon se: www.jls.no