Kraftig vekst for Formnext

I 2018 fortsetter Formnext å vise sin beste side: allerede 10 uker før utstillingen åpner dørene, er de to nivåene av utstillings Hall 3, med 550 forventede utstillere og et utstillingsområde på 36.000 kvadratmeter, fylt opp.

Publisert Oppdatert

Den ledende utstillingen for additiv produksjon og banebrytende produksjonsteknikker har en betydelig vekst når det gjelder antall utstillere og utstillingsareal. I tillegg bruker Formnext plassen ved siden av Hall 3 for å støtte arrangementer. For eksempel er Saal Europa i Hall 4 vert for TCT Conference @ Formnext.

Løsninger til dagens utfordringer i produksjonen

Formnext 2018 vil igjen presentere den globale eliten av additiv produksjon. Samtidig vil et enda bredere spekter av emner bli dekket langs de relevante prosesskjedene, og viktige områder som programvare, materialer, pre- og etterbehandling (for eksempel for fjerning av pulver, overflatebehandling eller varmebehandling ) vil også få økt oppmerksomhet. Blant de 550 forventede utstillere er totalt 165 nye utstillere fra 26 nasjoner - med andre ord viser virksomheter og organisasjoner som stiller for første gang på Formnext.

Transatlantisk toppmøte for AM-normer

Den 14. november 2018 vil den internasjonale møteplassen Formnext bli understreket av toppmøtet "AM Standards Forum", som organiseres av Formnext i samarbeid med US Commercial Service, sammen med tyske og amerikanske partnere. Dette toppmøtet er åpent for alle interesserte. Den nyeste utviklingen for additiv produksjonsstandarder vil bli presentert på toppmøtet og diskutert med hensyn til spesielle industriområder. Deltakerne på toppmøtet vil inkludere høytstående representanter for politikk, ledende internasjonale selskaper og standardiseringsinstitusjoner.

Fremadrettede høydepunkter

TCT, Formnexts innholdspartner, organiserer ytterligere et konferanseprogram av høy kvalitet som vil bringe AM-bransjens ledende sinn sammen med industrielle brukere under utstillingen. Med ungt talent som er av særlig interesse for bransjen, vil Formnext igjen vise dette. Start-up-utfordringen har allerede etablert seg som en viktig konkurranse for lovende unge selskaper. Vinnerne i 2018 vil bli æret på Formnext og vises i et område med samme navn. Den internasjonale konkurransen om design - Purmundus-utfordringen - vil også bli organisert på Formnext 2018 under temaet "Forberedelse for fremtiden med 3D-printing" og vil anerkjenne kreative virksomheter. Formnexts idemyldring avrundes av unge selskaper som presenterer seg i området sponset av Forbundsdepartementet for økonomi og energi (BMWi).

Mye faglig innhold

Seminarene er godt besøkt på Formnext
Seminarene er godt besøkt på Formnext

De konkrete fordelene som kan oppnås ved hjelp av additiv produksjon innen industri og maskinteknikk, vil bli presentert av Ready4industry-brukerens utstillingsområde. Dette holdes av Formnexts æressponsor - Arbeidsgruppe Additiv Produksjon, en del av den tyske bransjeforeningen VDMA. AM4U-plattformen, som startet med suksess i fjor, vil fortsette i 2018 og tilbyr karrieremuligheter, videreutdanning, og sjansen til å få nye kontakter i den additive industrien. Den varierte agendaen inkluderer internasjonal samarbeidsutveksling, en karrieredag og Discover3Dprinting-seminarserien. Dette er rettet mot mellomstore bedrifter som ønsker å komme i gang i additiv produksjon og organiseres i samarbeid med ACAM Aachen Center for Additive Manufacturing, en Fraunhofer spin-off.

Fremtiden for Formnext

Sascha F. Wenzler, visepresident for Formnext, hos arrangør Mesago Messe Frankfurt GmbH, er imponert av messens store utstilleretterspørsel:

- Det faktum at vi har vært i stand til å okkupere hele utstillingsområdet så godt, selv etter å ha utvidet igjen, understreker den høyt dynamisk og bærekraftige veksten av Formnext. Dette er en imponerende bekreftelse på utstillingskonseptet som vi har utviklet sammen med næringen. For å bære den voksende etterspørselen, vil Formnext neste år flytte til den nybygde utstillingshallen 12 på messeområdet i Frankfurt, som i kombinasjon med hall 11, gir utstillingsplass på rundt 58.000 kvadratmeter.

For mer informasjon se: www.formnext.com