LMT Group styrker sin plattform – kjøper opp PLM Group

LMT Group er et konsern innen teknisk varehandel som består av selskapene Ravema med virksomhet i Sverige, Norge og Finland samt Din Maskin med virksomhet i Sverige og Norge. Sammen med PLM Group kommer LMT Group til å skape en solid og sterk plattform som base for selskapets fremtidige konkurransekraft.

Jan Lundström, CEO i PLM Group t.v og Jörgen Fredsson, CEO i LMT Group AB.
Jan Lundström, CEO i PLM Group t.v og Jörgen Fredsson, CEO i LMT Group AB.
Publisert

PLM Group er Dassault Systèmes SolidWorks største partner innen programvare for produktutvikling i Nord-Europa, med over 5000 industrikunder i Norden og Baltikum. Siden 2014 har PLM Group også vært forhandler av 3D-printere fra 3D Systems, HP og Markforged. PLM Group har mer enn 20 års erfaring i å hjelpe sine kunder med å utvikle innovative kvalitetsprodukter raskere og mer kostnadseffektivt. For mer informasjon om PLM Group: www.plmgroup.no

Tenker langsiktig

- Oppkjøpet er i tråd med vår strategi om å satse på handel mot industrien, med kjerne i teknologispørsmål og tilhørende kompetanse. Det gir oss også mulighet til å gå inn i nye produkt- og markedsområder», sier Jörgen Fredsson, CEO i LMT Group AB.

- Sammen med LMT Group kan vi skape og tilby enda flere løsninger innen Industri 4.0 og digitalisering til kundene våre, sier Jan Lundström, CEO i PLM Group.

Selskapene i LMT Group er ledende innen sin sjanger, og leverer produksjonsløsninger gjennom maskiner, automasjon, verktøy, industriutstyr og tilhørende ettermarked til nordisk verkstedindustri. Selskapene søker å skape en unik verdi for kunden, bygge langsiktige forretningsforhold og ta helhetsansvar i prosessen. Det gjør man gjennom ledende produkter og leverandører som Mazak, Hoffman Group, Prima Power, samt kompetente og kreative medarbeidere.

For mer informasjon se: www.ravema.no eller www.lmtgroup.se eller www.liljedahlgroup.se