LVD EasyForm til Stranda Stålindustri

Stranda Stålindustri AS har spesialisert seg innen platebearbeiding og annen mekanisk produksjon. Nylig ble en LVD EasyForm – 9 220/30 kantpresse installert i de 1800 m2 store produksjonslokalene.

Foran den nye LVD EasyForm, fra venstre: Trond Aasen fra LVD Scandinavia, Øyvind Lergrovik og Gunnar Berge, begge fra Stranda Stål.
Foran den nye LVD EasyForm, fra venstre: Trond Aasen fra LVD Scandinavia, Øyvind Lergrovik og Gunnar Berge, begge fra Stranda Stål.
Publisert

Stranda Stålindustri ble etablert i 1997 og er lokalisert på Svemorka Industriområde i Stranda Kommune. Kombinasjon av høyt kompetente fagarbeidere og en moderne maskinpark som gjør bedriften i stand til å levere kvalitetsprodukter innenfor de fagområder det arbeides i.

- Våre medarbeidere har lang erfaring innen ulike fagområder, noe som gjør oss fleksible til å påta oss store og små oppdrag i de fleste typer industrier. I tillegg utvikler og produserer vi spesial- og designprodukter etter kundens ønsker som Stranda Stålindustri utvikler i samarbeid med hver enkelt kunde, forklarer Gunnar Berge, daglig leder hos Stranda Stålindustri.

«Perfekt» på første forsøk

Stranda Stålindustri benytter seg av 3D-tegneverktøyet Solidedge, et program som gir muligheten til å opprettholde nøyaktigheten gjennom hele prosessen fra planlegging til produksjon. Modellen kan på denne måten visualiseres og målsettes elektronisk, slik at man kan studere detaljene innen produksjonen startes.

Leif Kjølås jobber med 3D-modellering.
Leif Kjølås jobber med 3D-modellering.

Produksjonsbedriften samarbeider med landets ledende industrier innen fisk, næringsmiddel og møbel, samt løsninger for havbruk, båter og maritime installasjoner.

- Siden oppdragene våre er så varierende var det viktig for oss å skaffe en kantpresse med stor fleksibilitet og presisjon. Rask omstillingstid mellom de forskjellige oppdragene og riktig deler på første forsøk er av stor betydning i vår produksjon. Cadman B3D og Easy- Form gir oss perfekt resultat på første forsøk og sparer oss for både tid og penger, avslutter Gunnar Berge.

Les mer på www.strandastaal.no og www.lvdscandinavia.no