På Blechexpo 2019:

LVD med automatisert knekking og høyhastighet laserskjæring

På Blechexpo viser LVD Industri 4.0-klare produkter som er utviklet for å hjelpe metallbearbeidingsbedrifter med å fremme lønnsomheten, inkludert Dyna-Cell robotknekkecelle, ToolCell automatisert verktøyskiftende kantpresse, Electra 10kW ultrahøyhastighets fiberlaserskjæremaskin og CADMAN programvare.

Publisert Oppdatert

Dyna-Cell inkluderer høyhastighets elektriske Dyna-Press Pro kantpresse og en Kuka-robot. Dyna-Press Pro er nå tilgjengelig med LVDs adaptive laserknekkesystem Easy-Form for å sikre økt nøyaktighet. Roboten er utstyrt med LVDs patentsøkte universalgriper som kan knekke på tre sider av en del uten omgrep. Fordi en enkelt griper passer til alle bruksområder er produksjonen kontinuerlig og uavbrutt.

Fleksibel knekkeløsning

Den kompakte Dyna-Cell automatiserer knekking av små til mellomstore deler i forskjellige batchstørrelser med hastigheter opptil 25 mm per sekund. Den har en intelligent programmeringsveiviser for rask og enkel programmering av knekkecellen. Dyna-Cell følger 10-10-regelen: 10 minutter for CAM-generering av knekke- og robotprogrammet; 10 minutter for oppsett og fremstilling av første del. Dyna-Cell tillater også ubemannet eller bemannet drift og gir en fleksibel knekkeløsning.

Hurtig maskin

ToolCell automatiserte verktøyskiftende kantpresse maksimerer knekkeproduktiviteten gjennom en integrert lagring av verktøy som er plassert i maskinen. Det patenterte og adaptive Easy-Form laserknekkesystemet gir vinkelovervåkning i prosessen, som garanterer ønsket vinkel fra den første knekkeoperasjonen.

Electra FL med kraftig 10kW fiberlaser er en ultrahøyhastighets laserskjæremaskin som skjærer jernholdige og ikke-jernholdige metaller så raskt som den termiske prosessen tillater det. Maskinportalen har en lineær drivmotor for å sikre ekstrem høy dynamikk og 2G akselerasjon mens du skjærer. CADMAN gjør den virtuelle fabrikken mulig og muliggjør en konstant flyt av data mellom maskiner og programvare.

For mer informasjon se: www.lvdscandinavia.no