NFEA Prisen 2018 til Aarbakke AS

NFEA Prisen for 2018 tildeles Aarbakke AS, og her er juryens begrunnelse: Aarbakke AS har lang erfaring med digitalisering. Nå skal jærbedriften, som første Mazak-kunde i verden, lage smart fabrikk der fabrikken tar egne beslutninger basert på lært datafangst.

NFEA Prisen ble overrakt av avtroppende styreformann i NFEA, Håkon Rem (t.v.), og ble tatt imot av daglig leder Inge Brigt Aarbakke i Aarbakke AS.
NFEA Prisen ble overrakt av avtroppende styreformann i NFEA, Håkon Rem (t.v.), og ble tatt imot av daglig leder Inge Brigt Aarbakke i Aarbakke AS.
Publisert Oppdatert

Bedriften er i en egen klasse innen digitalisering og automasjon i sin bransje.

Aarbakke brenner for norsk lokal industri, og ønsker å være ledende digitalisering av maskineringsfaget.

Aarbakke ser at de med nye digitale verktøy og en helhetlig digital tilnærming kan konkurrere med hele verden.

Deres mål med satsingen er å øke konkurransekraften, og å være en attraktiv og trygg arbeidsgiver og en leverandør som tar markedsandeler fra hele verden innen sitt segment.

Prisen består av kr 25 000 og gravert krystall.

Konkurrerer globalt

«Vi er stolte av å motta denne prisen, og takknemlig for at vår innsats blir lagt merke til. Vi brenner for norsk lokalindustri, og ønsker å være ledende digitalisering av maskineringsfaget. Vi ser at med nye digitale verktøy og en helhetlig digital tilnærming, så kan vi konkurrere med hele verden. Vårt mål med satsingen er å øke konkurransekraften vår, og være en attraktiv og trygg arbeidsgiver og en leverandør som tar markedsandeler fra hele verden innen vårt segment», sier daglig leder Inge Brigt Aarbakke.

Om NFEA Prisen:

Norsk Forening for Elektro og Automatisering ønsker å hedre den person, bedrift eller institusjon som bidrar til å realisere NFEA’s visjon ved å fremme utbredelse og rekruttering innen elektro og automatisering, og ved å synliggjøre fagets betydning for samfunn og individ.

Tidligere vinnere:

2014: Møbelprodusenten Ekornes

2015: Lær Kidsa Koding

2016: Dynatec AS

2017: NTNU, Institutt for teknisk kybernetikk

For mer informasjon se: www.nfea.no og www.aarbakke.no