Nor-Swiss og EGE- gruppen inkluderer Wohlhaupter i produktporteføljen

EGE-gruppen og Nor-Swiss inkluderte i april 2014 produktene fra det tyske firmaet Wohlhaupter i sin portefølje, og er med det importør av deres utboringsverktøy til det norske markedet.

Publisert Oppdatert

Wohlhaupter er et familieeid og familiedrevet firma etablert i 1929, med tilhold i Frickenhausen utenfor Stuttgart. Firmaet har i underkant av 200 ansatte og har kun fokus på å lage markedets beste utboringsverktøy.

Digital avlesing

I 1973 lanserte Wohlhaupter verdens første modulære verktøysystem, kalt Multibore, og de var de første i markedet med digital avlesning på finborehoder, allerede i 2003. Wohlhaupter har muligheten til digital avlesning i hele standardprogrammet, helt opp til diameter Ø3255mm.

Deres produkter er høyeffektive og tilbyr presisjon i alle dimensjoner.

Kun utboringsverktøy

- Wohlhaupter har innovative verktøyløsninger som er individuelt tilpasset de stadig mer komplekse kravene som mekanisk industri utfordres på, uttaler Bent Muggerud, daglig leder i firmaet Nor-Swiss, og fortsetter:

- Nor-Swiss og EGE gruppen har selvfølgelig som mål å ta best mulig vare på eksisterende kunder, og i tillegg ønsker vi å friste nye kunder til å bli med på Wohlhaupterlaget. Vi er stolte over å være eneimportør av Wohlhaupter til Norge og vi forventer oss mange interessante oppgaver fra kundene våre i fremtiden. Mange av Wohlhaupters konkurrenter har utboringsverktøy som et tillegg til alt annet de produserer, og da kan man ikke bli like innovativ og spisset i kvalitet. Wohlhaupter, som kun har fokus på å lage markedets beste utboringsverktøy, har et meget godt innarbeidet globalt navn, og Wohlhaupter er et svært godt innarbeidet merke også her i Norge, konkluderer Bent Muggerud.

Mer informasjon finner du på: www.norswiss.no