Norsk fellesstand på Hannovermessen 2019

Innovasjon Norge, i samarbeid med Norsk-Tysk Handelskammer, vil bruke Hannovermessen 2019 til en ny Norgesprofilering. På en 100 kvadratmeter stand vil norsk industri bli profilert til et stort publikum.

Foto: Hannover Messe
Publisert Oppdatert

Hannovermessen er verdens ledende industrimesse, med fokus på temaer som automatisering og robotisering, energi, smart produksjon, leverandørindustrien og R&D. Messen har gjennomsnittlig 225.000 besøkende og 6.500 utstillere, der over 60 prosent kommer fra andre land enn Tyskland.

Hvor er Norge?

Norske selskaper har liten erfaring med internasjonale messer. Tidligere på Hannovermessen har Norge ikke hatt noe særlig mer enn ti utstillere, alle på hydrogenpaviljongen. Dette er et beskjedent fremmøte målt mot våre nordiske naboer; Sverige, Finland og Danmark, som henholdsvis har hatt rund 50, 40 og 20 utstillere de siste årene.

Ny Norgesprofilering

For å fremme norsk næringsliv i utlandet, øke eksport og fremdrive utenlandske investeringer trenger Norge å vise større synlighet på internasjonale messer. I 2019 satses det på en norsk fellesstand på Hannovermessen. Gjennom sin mer offensive satsing på globale messetilbud i Tyskland skal Innovasjon Norge i samarbeid med Norsk-Tysk Handelskammer bruke Hannovermessen 2019 til en ny Norgesprofilering.

Innovasjon Norge tar en andel av felleskostnadene og bidrar dermed til en moderat prising for deltakere fra norsk næringsliv og skaffer samtidig et tydelig avtrykk for Norge på verdens største industrimesse.

Den norske paviljongen

Den norske paviljongen blir en 100 kvadratmeter høykvalitetsstand som skal ligge i midten av hallen. På denne måten skal Norge være umulig å overse. Standen vil dekoreres med et delikat veggdesign og pene møbler.

Påmelding

Når du booker stand, kan du også booke hotell hos Norsk-Tysk Handelskammer via deres hotellavtale.

Ved interesse eller spørsmål, ta kontakt med: Tereza Kjos tel: 22 12 82 46 eller via e-post: kjos&handelskammer.no

Påmelding her

Se også: www.hannovermesse.de