Ny generasjon innen produktivitet i stål dreiing

Med Sandvik Coromant GC4325 kan man øke skjæredataene og dermed øke produktiviteten.

Publisert Oppdatert

Forutsigbarhet har blitt stadig viktigere i dagens maskinering. Det er alltid risiko for at skjæreggen slites, en utfordring er bredden i ISO P25-bruksområdet, som inkluderer mange svært ulike materialer fra lavkarbonstål til legeringer med hardt stål, stangmaterialer og støpegods. Fordelene med den nye GC4325, er at man i de fleste tilfeller vil kunne øke skjæredataene og dermed øke produktiviteten. Sorten gir svært høy prosessikkerhet da den har evnen til å beholde en intakt skjæregg selv med økte skjæredata.

Motstår høyere temperaturer

Oppbyggningen og belegget til GC4325 skjæret er utviklet for å motstå høye temperaturer, og dermed redusere effektene som forårsaker store slitasjer.

Som en bonus er GC4325 svært slitesterk ved høye temperaturer, som betyr at det er mulig med større skjærehastigheter og ekstra sikkerhet gjennom mer forutsigbar og lengre utslitningstid.

Med utgangspunkt i dette, er det mulig å nå en gjennomsnittlig produktivitetsøkning på 30 prosent fra dagens produksjonsnivå. GC4325 representerer en ny generasjon innen produktivitet med belagte vendeskjær, som gir nye muligheter for bruk innen et stort og omfattende bruksområde.

Se nærmere på hva denne nye GC4325 kan tilby på www.sandvik.coromant.com/gc4325