Ny leder i View Software

Sten-Roger Karlsen utnevnes til ny adm. direktør i View Software. Han erstatter Pål Einar Berntsen som har ledet selskapet siden 2009.

Sten-Roger Karlsen og Pål Einar Berntsen.
Sten-Roger Karlsen og Pål Einar Berntsen.
Publisert Oppdatert

Sten-Roger Karlsen begynte i View Software høsten 2017 som VP Customer Success og han har hatt en instrumentell rolle i å profesjonalisere selskapet og gjøre View Software klar for ytterligere vekst. Joar Welde, styreleder i View Software kommenterer:

- Vi ønsker å takke Pål Einar for hans innsats siden 2009. Han har bidratt til å posisjonere View Software som det ledende selskapet av programvareløsninger for forvaltning, drift og vedlikehold av eiendommer og tilsvarende posisjon innenfor drift og vedlikehold av maskiner og utstyr. Pål Einar ser frem til å følge videre utvikling av selskapet som en betydelig eier. Sten-Roger Karlsen tar over ledelsen av View Software på et spennende tidspunkt, både relatert til selskapets potensial og markedsmuligheter. Han bidrar med operasjonell styrke og en klar visjon for selskapet og jeg er veldig fornøyd med å ønske Sten-Roger velkommen som ny adm. direktør.

Sten-Roger Karlsen sier:

- Jeg går inn i rollen som adm. direktør i View Software med både spenning og stolthet. Selskapet har bygd en unik posisjon gjennom å tilby en moderne og bred produktportefølje innenfor forvaltning, drift og vedlikehold av eiendom og tilsvarende innenfor drift og vedlikehold av maskiner og utstyr. Produktivitet og effektivitet innenfor disse områdene blir mer viktig i årene som kommer. Vi vil legge mye ressurser i videreutvikling av våre produkter og tjenester for å kunne levere en utmerket brukeropplevelse til våre kunder, og forbli en foretrukket leverandør innenfor fagfeltet. Jeg er heldig som får lov til å være en del av et slikt talentfullt og ambisiøst team og er nå i posisjon til å lede selskapet gjennom neste fase.

For mer informasjon se: www.view.no