Nytt Aarbakkeselskap

Aarbakke grunnlegger, Inge Brigt Aarbakke, har lansert et nytt selskap som vil slippe løs den kreative evnen til noen av de mest talentfulle ingeniørene i olje- og gassindustrien.

Publisert Oppdatert

Aarbakke Innovation ønsker å takle noen av de tøffeste utfordringene bransjen står overfor gjennom en kombinasjon av nye produkter og nye kreative måter å utnytte eksisterende løsninger.

Høye standarder

- Vi er opptatt av å løse de utfordringene olje- og gassindustrien står overfor i Norge. Gjennom vår bærekraftige tilnærming til utvikling er vi forpliktet til å takle de høye kostnadene ved å gjøre forretninger på dette området og minimere kostnadene til vårt miljø, sier Inge Brigt Aarbakke.

Selv om Aarbakke Innovation er et helt nytt selskap, adskilt fra Aarbakke AS, deles de samme høye standarder for prosjektering og produksjon som har gjort Aarbakke en hjørnestein i den bransjen.

Kvalitets team

Det nye selskapet blir ledet av bygg- og prosessingeniør, og profesjonell musiker, Jan Hauge. Hauges varierte karriere har tatt ham via Det Norske Veritas (DNV), Statoil og Maersk til Den Norske Opera og Ballett i Oslo og nå tilbake til Bryne for å kjøre Aarbakke Innovation.

Låne fra andre næringer

Ledere i det nye selskapet er også forberedt på å støtte seg til disiplinene i annen industri for å bidra til å løse sine kunders problemer.

- Vi er aldri redd for å låne og endre ideer fra andre næringer. Vi skal se på tekniske løsninger fra bil-, luftfarts- eller annen disiplin og ønsker aktivt velkommen til ingeniører fra andre næringer til å komme og bli med oss på Aarbakke Innovation, sier Hauge.

For mer informasjon besøk: www.aarbakkeinnovation.com