Nytt belegg gir gjengeskjær bedre ytelse

Ny Seco gjengesort utmerker seg ved bruk innen kritisk del produksjon. Det avanserte belegget og verktøygeometrien til nye TTP2050 gjengeskjær sort fra Seco Tools gir, ifølge produsenten, effektiv, sikker og stabil ytelse.

Publisert

Gjengeskjæret har, ifølge Seco Tools, effektiv sponkontroll, som er nødvendig for å hindre at spon ødelegger kritiske deler i sluttfasen av produksjonen. TTP2050-sortens belegg av nanolaminat-PVD, laget av vekslende lag av titan-nitrid-aluminium (TiAlN) og titan-silisium-nitrid (TiSiN), skal ha den ekstreme slitasjemotstanden som kreves for maskinering av støpejern, verktøystål, rustfritt stål og annet utfordrende stål. Denne kjemien overstiger kapasiteten til generelle belegg som ofte brukes i gjengeoperasjoner, mens TTP2050-sortens verktøygeometri gir, ifølge verktøyprodusenten, en pålitelig ytelse for økt produktivitet i disse materialene.

TTP2050 sorten er tilgjengelig i 44 profiler med geometri -A, i størrelser på 11 og 16 mm. Den nye sorten leveres med både intern og ekstern gjenging for alle standard, vanlige gjengeprofiler.

For mer informasjon se: www.secotools.com