Optimal plassutnyttelse med JumboFlex High Stack

LM Maskin tilbyr JumboFlex High-Stack fra Schmalz som en trygg løfteløsning for stabling av pappesker inntil 50 kg i et ergonomisk optimalt område på opptil 2,5 meter høyde.

Publisert

LM Maskin AS as importerer og markedsfører løfteverktøy fra solide tyske produsenter, herunder Heinrich de Fries (HADEF), Schmalz og Hitachi. Produkter tilfredsstiller generelle norske krav samt tilleggskrav, spesielt utstyr til norsk oljeindustri; landbasert og offshore. Sertifisert iht. ISO 9001:2015 og kvalifisert i Achilles.

Design

JumboFlex High-Stack har ergonomisk operatørhåndtak inkludert ekstra styrehåndtak for optimal håndtering. Styrehåndtaket kan justeres i forhold til stabelhøyde. Løfteren er like intuitiv å bruke for høyre- og venstrehendte operatører. Sikkerhetsfunksjonen tillater kun at emnet kan frigjøres når emnet er avlastet, enten det er på gulv, pall eller øverste lag i stabelen. Raskt bytte mellom ulike gripere utføres som følge av hurtigskiftadapter som er standard.

Høydepunkter

JumboFlex High-Stack gir, ifølge produsenten, optimal plassutnyttelse i lagerområder og ved transportbånd, dessuten best mulig ergonomi takket være justerbar operatørhåndtakslengde og justerbart styrehåndtak.

Løfteløsningen har god fleksibilitet som følge av stort utvalg i standardgripere, samt mulighet for oppgavespesifikke gripere på forespørsel. Det er ingen løse vakuumslanger, alt er integrert i operatørhåndtaket og løfteslangen. Enkel frigjøring av emnet i høyden som følge av egen «utløser»-knapp på operatørhåndtaket.

For ytterligere informasjon se: www.lm-maskin.no