Pedersen Sveis & Maskinering AS med ny CMZ

I sine nye lokaler på Vestre Toten kan Pedersen Sveis & Maskinering AS tilby presisjonsmaskinering med sitt nye CMZ dreiesenter.

Publisert

Pedersen Sveis & Maskinering AS er en moderne mekanisk servicebedrift med tilholdssted på Bøverbru, Vestre Toten. Bedriften har 30 år i bransjen og utfører oppdrag innen sveis, platearbeid og ikke minst presisjonsmaskinering.

Nye lokaler og ny maskin

Pedersen Sveis & Maskinering AS har nå flyttet inn i nye lokaler på 1200m2. For å sikre best mulig kvalitet og leveringstid til krevende verktøykunder innen bildeler og forsvarsproduksjon har bedriften blant annet gått til anskaffelse av et nytt dreiesenter fra Spanias markedsleder CMZ.

CMZ har laget maskiner siden 1948, og har dermed mer enn 60 års erfaring med produksjon av kvalitetsmaskiner. Maskinprodusenten har som mål å levere CNC-dreiebenker til sine kunder med høyeste kvalitetsnivå, presisjon og driftssikkerhet. Ved å tilby maskiner med stor produksjonskapasitet og beste kundeservice, er CMZ blitt kjent som en ledende leverandør av CNC-dreiesentermaskiner i Europa.

Kraftig maskin

Fordeler ved å velge denne kraftige CMZ TD-45-Y-1350-maskinen er at den har innebygget motor i revolver, noe som gir større kapasitet på roterende verktøy. Standard utstyr på TD-serien er 12.000 o/min og 105 Nm på roterende verktøy.

Maskinen har 1 G akselerasjon i alle akser og roterende verktøyholdere med meget høy stabilitet. Velkjent festeanordning til revolver med god repetisjonsnøyaktighet.

CMZ bruker Fanuc modell 32IT CNC-styring i denne type maskiner. Styringen har berøringsskjerm inkludert manuell guide-dialog. Den regnes som en velkjent styring for alle CAM-systemer.

All service utføres av Bergsli Metallmaskiner, som kjenner maskinkonseptet og Fanuc-styringen godt gjennom mange års erfaring.

For mer informasjon se: www.pedersensveis.com og www.bergsli.no