Ravema forbedrer prosjektstyringen

En ny service fra Ravema hjelper kunden med å identifisere risiko tidlig i prosjektene og ta riktige avgjørelser. På sikt vil Ravema også effektivisere prosjektarbeidet ytterligere, noe som kundene legger merke til med kortere ledetider og raskere og mer effektiv oppstart av produksjon.

Publisert Oppdatert

I dag har Ravema en ledende markedsposisjon i tilførselen av maskiner, produksjonsutstyr og nøkkelferdige løsninger, og har i mange år bygget opp en av de sterkeste teknologi og prosjektorganisasjoner. Nå velger Ravema å løfte dette opp til neste nivå ved å ansette en overordnet prosjektleder for alle prosjekter i Sverige, Norge og Finland, for dermed å møte markedstrender og samtidig opprettholde fleksibilitet og høyt servicenivå.

- Vi ser tydelig at krav og forventninger fra markedet øker når det gjelder tid til marked, fleksibilitet og kompleksitet. Prosjektene blir mer omfattende og knyttet til kravspesifikasjoner og betingelser, sier Ravemas adm. direktør Jörgen Fredsson, og fortsetter:

- I tillegg blir prosjektenes tidsplaner kortere, med mindre feilmarginer, samtidig som økte forventninger på leverandørsiden hva gjelder ansvar, kompetanse og dokumentasjon, øker i hele verdikjeden.

Ravemas nye prosjektleder er Andreas Olsson som kommer fra Kongsberg Automotive hvor han har jobbet som produksjonsingeniør og har vært ansvarlig for alle produksjonsprosjekter. Der var Andreas også ansvarlig for tilretteleggelse og produksjonsteknologi i områder som sponfraskillende bearbeiding, automasjon og platebearbeiding og var en del av fabrikkens ledergruppe. Andreas Olsson er 38 år gammel, utdannet maskiningeniør og bor i Husqvarna med sin familie. Ravema ønsker Andreas hjertelig velkommen til Ravema.

For mer informasjon se: www.ravema.no