Når du må ha verktøy:

Ravema server kundene «døgnet rundt»

Nå er det oppgangstider i oljebransjen og da blir det samtidig økning i skiftarbeid. Dette betyr et større press i markedet for å ha tilgjengelig riktig verktøy. Dette behovet vil Ravema svare på ved å tilby uttak av verktøy døgnet rundt fra demosenteret på Bryne.

Arnstein Nilsen t.v demonstrerer det døgnåpne vareutleveringssystemet Garant Tool24 PickOne for Alf-Kenneth Haugstad fra Rogaland Maskinering.
Arnstein Nilsen t.v demonstrerer det døgnåpne vareutleveringssystemet Garant Tool24 PickOne for Alf-Kenneth Haugstad fra Rogaland Maskinering.
Publisert

I inngangspartiet til det nye demosenteret til Ravema finner man Garant Tool24 PickOne; et fleksibelt og hurtig vareutgivelsessystem. Systemet er tilgjengelig med fire ulike størrelser av oppbevaringsrom som standardkonfigurasjon og lastekapasitet på 1000 kg, spesielt designet for industriell bruk.

- Vi har bygget en sluse i inngangspartiet til Tool24. Har kunden et akutt behov for verktøy, sjekker de på dataen og ser om det ligger her. De kan da reise til Ravema og plukke ut selvbetjent 24 timer/365 dager. Vi kommer til å ha blant annet type «kritiske» skjæreverktøy på lager, forteller Arnstein Nilsen, regionansvarlig verktøy hos Ravema.

Er behovet virkelig så stort at man må hente ut verktøy på natten?

- Vel, det finner vi ut av, men siden det er åpent hele døgnet spiller det ingen rolle om det er før eller etter vår åpningstid. Poenget er at kunden ikke skal stå der uten verktøy når jobben skal gjøres, svarer Arnstein.

For mer informasjon se: www.ravema.no