Maskin med «uovertreffelige» toleranser:

Schröder viser panelknekkemaskinen MAKU

Hans Schröder Maschinenbau GmbH introduserer en ny motorisert panelknekkemaskin: MAKU. Denne maskinen er tilgjengelig i arbeidslengde 2520 mm og 3220 mm, og er den «perfekte» inngangen til motorisert tynnplatearbeid opp til 1,5 mm tykkelse.

Publisert

For blikkenslagere og reparasjonsverksteder er MAKU en ekstremt allsidig maskin - bokstaven "U" i navnet står for "universal". Den erstatter den veletablerte Schröder MAKV i dette applikasjonsområdet. Denne maskinen er imidlertid utviklet helt uavhengig av sin forgjenger ved hjelp av topp moderne teknologi.

Hva den erfarne blikkenslager vil sette pris på: Ingen annen maskin på markedet tilbyr, ifølge maskinprodusenten, så mye klaring. Når det gjelder funksjoner, muligheter og driften av MAKU, vil håndverksvirksomhetene benytte seg av 70 års erfaring innen maskinteknikk, samt den ledende posisjonen Schröder har innen industrielle panelknekkemaskiner.

Fleksibel maskin

Høydepunktene i MAKU er, ifølge maskinprodusenten, den meget robuste og torsjonsbestandige maskinbasen, de raske og presise føringene og den intelligente programvaren. Allerede i sin standardkonfigurasjon med standardverktøy er MAKU en meget allsidig maskin. Den valgfrie tilgjengelige blikkenslagerkniven på klembjelkeverktøyet, radiusverktøy og ulike geitefotverktøy gjør den enda mer fleksibel. I tillegg til de «uovertrufne» klaringene på de øvre og nedre vangene har MAKU for første gang en forsenket knekkevange med en bøyd knekkeskinne, noe som gir enda mer klaring. Hittil eksisterte denne geometrien kun på lange panelknekkemaskiner.

Programvare

I standardversjon er MAKU utstyrt med programvarekontroll nano Touch, som er lett å programmere. Eventuelt er også den industrielle programvarekontrollen POS 2000 Professional tilgjengelig som ytterligere utvider mulighetene når du bruker maskinen.

Norsk forhandler er P. Meidell AS.

For mer informasjon se: www.schroedergroup.eu og www.meidell.no