Seco utvider Combimaster-holdere med Steadyline-teknologi

Med lanseringen av Steadyline Combimaster har Seco utvidet sin vellykkede Combimaster-serie. - Dette er verktøyholdere for middels store freseoppgaver med topp moderne vibrasjonsdempende teknologi, uttaler Terje Sivesind, daglig leder i Seco Tools AS.

Type EPB K820 er konisk for å oppnå en balanse mellom stabilitet og tilgang til arbeidsstykket
Type EPB K820 er konisk for å oppnå en balanse mellom stabilitet og tilgang til arbeidsstykket Foto: frbxwyang
Publisert Oppdatert

Med dette tillegget vil serien av Combimaster-freser kunne brukes innen et større spekter av bruksområder. Dette gjelder spesielt de operasjoner som krever lange overheng eller ustabile forhold.

- Markedssuksessen til Combimaster er i stor grad et resultat av fleksibiliteten det gir produsentene. Systemet gjør det enkelt å bytte freser, og det er tilpasset hjørnefreser, pinnefreser, planfreser, kopifreser, dykkfreser og skivefreser, forklarer Sivesind.

Reduserer maskineringstiden

Steadyline har et dynamisk dempesystem som automatisk motvirker og eliminerer verktøyvibrasjon. Dette er spesielt verdifullt ved bruksoppgaver med lange overheng der systemet øker verktøyets levetid og prosessikkerhet betydelige. Ved å eliminere vibrasjoner kan det også benyttes mer aggressive skjæredata. Dette kan redusere maskineringstiden med så mye som 50 prosent, hevder Seco Tools.

Steadyline Combimaster-holdere er tilgjengelig i en rekke lengder og diametere. Type EPB K820 er konisk for å oppnå en balanse mellom stabilitet og tilgang til arbeidsstykket, mens type EPB K821 har et sylindrisk design som er ideell for maskinering av vanskelig tilgjengelige områder.

For mer informasjon besøk: www.secotools.com/steadyline