Skjærevæsker for norsk industri

Ing. Yngve Ege i samarbeid med Cimcool har tatt frem et program av skjærevæsker tilpasset det norske markedet.

- Vi satser på å bli den foretrukne leverandøren av skjærevæsker til norsk industri, uttaler daglig leder hos Ing. Yngve Ege, Gunnar Rustad.
- Vi satser på å bli den foretrukne leverandøren av skjærevæsker til norsk industri, uttaler daglig leder hos Ing. Yngve Ege, Gunnar Rustad.
Publisert Oppdatert

- Vi i Ing. Yngve Ege AS er en betydelig leverandør til norsk industri, og vi leverer det meste av skjærende verktøy, spenn og oppspenningsverktøy, måleverktøy, skjærevæsker og innredninger, forteller daglig leder hos Ing. Yngve Ege, Gunnar Rustad.

- Cimcools væsker for metallbearbeiding er ofte det foretrukne valget innen bilindustrien, flyindustrien og industriell metallbearbeiding, og de har produsert kjølevæsker i mer enn 65 år, sier Rustad, og fortsetter:

- Vi har utviklet et helt spesielt program for produksjon i Norge som består av forskjellige væsker, og inkluderer alt fra rene skjærevæsker, semisyntetiske og helsyntetiske. Skjærevæskene tilfredsstiller alle de nye forskriftene og er fri for klor og formaldehyd utløsende midler. I tillegg til skjærevæskene vil vi også tilby Milpro vange-, hydraulikk- og spindeloljer.

Disse oljene er utviklet slik at de er kompatible med skjærevæskene. Det betyr at de er lette å skille ut fra væskene når de har lekket inn i maskinene.

Spisser kompetansen

Oljelekkasjer til skjærevæskene er en vanlig utfordring ved metallbearbeiding som kan føre til dårligere kvalitet på væskene, feil avlesninger og i verste fall bakterieutvikling.

- Vi i Ing. Yngve Ege er stolte av våre nye produkter, og vi spisser kompetansen og servicen innen området for å bli den foretrukne leverandøren av slike produkter til den norske industrien. Vi oppfordrer på det sterkeste de som er nysgjerrige på vårt kjølevæskeprogram til å ta kontakt med et av firmaene i Ege-gruppen og få utfyllende kunnskap om alle fordelene med å bruke Cimcools produkter, avslutter Gunnar Rustad.

Les mer på www.ege.no