Dormer 100 år:

Slipper ny Product Selector

Dormer har nylig lansert sin programvare for verktøyvalg: “Product Selector” – en web-basert applikasjon som hjelper kunden å finne verktøyet for den mest effektive bearbeidingsløsningen blant Dormers mer enn 12.500 produkter.

Publisert Oppdatert

Kunden kan kjøre Product Selector via internett fra sin PC, mobil eller nettbrett. Den nye versjonen er kompatibel med de nyeste operativsystemene og har oppdatert layout og design.

Produktvelgeren gir kunden forslag til det mest optimale verktøyet for en type bearbeiding innen flere områder, og inkluderer boring, fresing, gjenging og brotsjing.

Programmet forenkler verktøyvalget, som iblant kan være komplisert, og sparer forhåpentlig både tid og penger for kunden.

Oppdateres automatisk

Ricky Payling, prosjektleder uttaler: - Den nyeste versjonen av vår Product Selector representerer en betydningsfull forbedring. For første gang kan man jobbe med produktvelgeren online på: www.dormertools.com/se - noe som gjør den mer tilgjengelig for alle. Produktvelgeren oppdateres automatisk ved lansering av nye produkter. Dermed får man alltid oppdatert informasjon.

100 år i år

Dormer lanserer sin nye Product Selector samme år som bedriften fyller 100 år. I løpet av disse hundre årene har Dormer ligget i forkant når det gjelder mange viktige utviklingsprosjekter innenfor skjærende verktøy.

Ricky legger til:

- Dormer var blant de første selskapene som lanserte denne type programvare for verktøyvalg allerede i 1991, men da fantes den kun på diskett! Vi har et godt renommé innen industrien for å produsere materiell som kan hjelpe kundene, som eksempelvis vår unike tekniske håndbok, og vår Product Selector er meget kjent og respektert innen industrien. Vi tror at denne nyeste versjonen kommer ytterligere å forsterke vårt globale gode rykte som en leverandør av effektiv kundestøtte.

For mer informasjon besøk www.dormertools.com/se

Fotnote:

Dormer Tools Ltd, som fra begynnelsen het The Sheffield Twist Drill Co. Ltd, feirer sitt 100 års jubileum i 2013. I dag er bedriften ett av flere selskap innen Sandvik-konsernet med salgskontorer i 25 land som dekker 100 markeder globalt. Dormers ekspertise ligger i fremstilling og salg av høykvalitative skjærende verktøy; hovedsakelig bor, gjengetapper og freser i solid hardmetall og hurtigstål.